Comentarii pe articolul Ce buget au bucurestenii pentru cumpararea unui apartament


minciuni

Dobrescu Diana la 19 Noiembrie 2009, ora 13:59
Mai terminati cu preturile astea aberante! De unde le scoateti? 90.000 pentru o cutie comunista cu 3 camere? Unde, in centrul Bucurestiului? Gasesti in Drumul Taberei, Berceni si unde mai vrei de la 60.000, doar sa vrei!
Daramaturile astea nu fac nici jumatate din cat se cere acum. Cei cu bani cumpara apartamente noi, cele vechi au mult prea multe hibe. Cum sa dai 125.000 de euro pe un ap vechi de 20-30 de ani, intr-un bloc mizer, de cele mai multe ori insalubru, cu geamuri sparte, mirosuri de subsol, lifturi stricate si imputite, fara spatii verzi, loc de parcare, loc de joaca pt copii, cu ghena de ti-e sila sa te apropii si zgomotul infernal facut de cei care isi pun termopane sau isi inchid balcoanele pentru ca in blocurile vechi intotdeauna e ceva de schimbat sau de reparat?!!
Treziti-va! Iar cei care traiesc din comisioanele din vanzarea de imobiliare, lasati speculatiile ca nu mai e loc!
Gabriel Alexandru la 19 Noiembrie 2009, ora 15:48
Buna Diana,

Iti inteleg frustrarea in legatura cu modul cum arata unele proprietati ce sunt scoase la vanzare la preturi foarte mari. Stiu si ca majoritatea romanilor nu-si permit case nici la 60.000 EUR, iar preturile vor continua sa scada. Citeste studiul nostru publicat aici http://www.century21ro.com/studii_si_statistici si te vei convinge.

Acele cereri de valori mari nu sunt pentru locuintele descrise de tine si nici pentru zonele mentionate in comentariul tau. Raportul prezinta TOATE cererile rezidentiale din toate zonele, atat pe segmentul primar (nou), cat si pentru cel secundar (vechi). Daca ne uitam la distributia de cereri pentru apartamentele cu 3 camere - pagina 3 din documentul respectiv - vom observa ca cele mai multe sunt in intervalul 67.000 - 74.000. Sunt de acord ca apartamentele de 3 camere din Drumul Taberei sunt mai ieftine dar foarte multi clienti ocolesc acest cartier din cauza accesului. Cred ca esti de acord ca unele zone sunt mai scumpe decat altele. Nu compara zona Nord cu Berceni, de exemplu. In plus, acestea sunt bugete maxime. De regula, cumparatorul este de multe ori dezamagit de cum arata proprietatile aflate la vanzare si nu plateste intotdeauna bugetul maxim.

Gabriel Alexandru,
CENTURY 21 Romania

  Inapoi la articolul Ce buget au bucurestenii pentru cumpararea unui apartament

Setari Cookie-uri