Comentarii pe articolul Basescu si Geoana, duel pe 6 decembrie. Vezi ce au declarat finalistii


Alegeri

Sorin Radulescu la 23 Noiembrie 2009, ora 10:37
Rezultatele alegerilor erau de asteptat. Mircea Geoana nu a reusit sa convinga pe nimeni. Rezultatul se datoreaza numai aparatului de vot bine pus la punct al PSD. Discursul lui este fara continut, lipsit de mesaj, iar imaginea alaturi de tov.Iliescu, Nastase, Vanghelie si "maestrul " Hrebenciuc nu poate sa-i aduca voturi din alte tabere. Poate doar de la Vadim pe care l-ati vazut si dvs. Mai avea foarte putin sa faca spume la gura. De la UDMR nu v-a obtine nimic, la fel nici de la votantii lui Sorin Oprescu. Miza ramane PNL.
Crin Antonescu din pacate nu a mai avut suficient timp l-a dispozitie . A demarat mai greu dar a avut un trend continuu ascendent.

Oricum electoratul PNL nu este controlat de Crin Antonescu de aceea probabil optiunile acestuia vor fi impartite intre Basescu si Geoana. Un calcul simplu ne arata ca in turul II Traian Basescu, beneficiind de voturile UDMR, Oprescu si partial PNL va avea mai multe voturi decat Mircea Geoana care poate miza pe voturile lui Vadim, Becali si partial PNL.

  Inapoi la articolul Basescu si Geoana, duel pe 6 decembrie. Vezi ce au declarat finalistii

Setari Cookie-uri