Comentarii pe articolul Cum arata din strada marea reabilitare termica?


Pomana este un lucru rau

Itcus Alex la 24 Noiembrie 2009, ora 17:16
Pomana este un lucru extrem de rau pentru educatia individului. Orice este obtinut gratis este neintretinut, neverificat si ajunge in final la gunoi fara nici o problema din partea individului.

Sa nu mai vorbim despre faptul ca este injust pentru toti ceilalti care platesc acest lucru.

Eu sunt un locatar al unui astfel de bloc reabilitat si pot sa va fac si eu un studiu de caz:
1. lucrarile au durat de 2-3 ori mai mult decat era necesar
2. au fost mai multe echipe pentru ca cei angajati initial au plecat pentru un alt proiect pentru simplu fapt ca sublicitasera la asta. (sau alt smen)
3. Materiale distruse - tamplarie de PVC, geamuri termopan sparte, zeci de placi de protectie termica furata
4. Un calvar pentru toata lumea. la parter aproape ca nu se poate trece de materialele depozitate alandala, un pericol pentru copii
5. Cei care aveau deja geamuri termopan: tamplaria vopsita, tabla distrusa
6. Echipele. Niste oameni care pareau ca nu au casa. Constant batand in geamuri in cautare de niste apa, cafea, tigari, mancare, orice. Am avut parte de o luna de milogeli si negocieri cu acesti "muncitori".
7. Un target pentru hoti - schelele nepazite si fara un program de ridicare a scarilor sau de inchidere a accesului in incinta santierului. Oricine a putut ajunge in orice balcon sau apartament deschis pentru aerisit.
Stanca Grigore la 26 Noiembrie 2009, ora 20:23
E grav ce relatati d-voastra. O fi asta rodul licitatiilor organizate de primarii. A firmelor care se califica in urma unei proceduri de licitatie. Eu spun sa le opriti garantia de buna executie pentru lucrare. O alta problema. Se pot posta pe site-urile primariilor care raspund de respectivele lucrari poze cu aspectele relatate, o sa vedeti dupa aia ce vor sari in sus toti cei raspunzatori. Va multumesc pentru curajul de a relata adevarul.

  Inapoi la articolul Cum arata din strada marea reabilitare termica?

Setari Cookie-uri