Comentarii pe articolul Valea Cascadelor a devenit "valea plangerii" pentru micii comercianti


Usile Porta Doors se vand si pe timp de criza

Birloveanu Viorel la 10 Decembrie 2009, ora 12:14
Buna ziua,

Va felicit pentru articolul dumneavoastra foarte interesant cu titlul "Valea Cascadelor a devenit "valea plangerii" pentru micii comercianti".
Permiteti-mi sa fac, totusi, cateva precizari: este adevarat ca ANUMITI comercianti de usi au fost afectati, dar, fara a incerca sa ma laud, pentru noi criza a fost intr-un fel chiar benefica.
Astfel, au fost triati comerciantii neprofesionisti si cei care vindeau usi de proasta calitate, cei care-si permiteau sa trateze clientul "de sus", etc.
In plus, in mentalitatea romanilor s-au produs cateva schimbari importante. Una dintre acestea se refera la folosirea internetului inainte de a face cumparaturi. Cine nu a inteles acest lucru, a pierdut mult teren. Pentru noi site-ul www.usi-porta.ro reprezinta "cel mai bun agent de vanzari posibil". Multe firme au site-uri web, dar nu sunt folosite de fel, sunt ca si cand nu ar exista.
In plus, usile sunt o marfa mai deosebita, pe care trebuie sa o cunosti, sa o poti prezenta clientului (marii producatori, asa cum este cazul Porta Doors, au mii de modele, culori, tipuri, cu diverse intrebuintari, etc.). Usile trebuie montate, deci trebuie sa oferi servicii de montaj.
Pe scurt, trebuie sa fii "de meserie" ca sa vand usi si sa rezisti pe piata. In plus, sunt necesare si alte conditii pentru acest lucru, dar va invit sa le discutam mai pe indelete si sa vizitati depozitul nostru de usi Porta Doors (cel mai mare depozit de usi Porta Doors din sud-estul Europei, 40.000 de usi si tocuri de usi pe stoc). Avem o retea de distributie de 180 showroom-uri proprii si partenere in toate zonele tarii si in Bulgaria.
Daca doriti sa discutam mai mult, va rog sa ma contactati la tel. 0752.116.317 sau comenzi@usi-porta.ro.
Daca ne referim la Dedeman sau alte magazine de acest gen, permiteti-mi sa va spun ca acestea sunt magazine care vand foarte multe produse si de la multi producatori si nu sunt specializate pentru usi (personal, nu cred ca au oameni pregatiti sa vanda CU ADEVARAT usi).
In cazul usilor, lucrurile sunt mai complicate decat par: trebuie cunoscute deschiderile usilor, tipul de toc necesar in functie de grosimile zidurilor, etc. In plus, prin natura activitatii lor, gama de modele si culori este mult mai redusa decat la un comerciant specializat (sunt vandute doar cateva modele de usi si culori de la un anumit producator).
La fel, putem vorbi si despre preturi.
Pentru a putea vorbi cu adevarat despre usi, va invit la noi (in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov, pe Soseaua de Centura a Capitalei). Pe site gasiti o harta care va poate indruma sau dati-mi un telefon pentru a va indruma.

Cu stima,
Birloveanu Viorel
tel. 0752.116.317 sau 0724.311.437
comenzi@usi-porta.ro
www.usi-porta.ro
comenzi@usi-porta

  Inapoi la articolul Valea Cascadelor a devenit "valea plangerii" pentru micii comercianti

Setari Cookie-uri