Comentarii pe articolul Romalimenta: Taxa pe fast-food poate scumpi toate alimentele, marile companii vor pleca din Romania


Si protectia consumatorului unde este?

Constanta Raileanu la 7 Ianuarie 2010, ora 10:59
Asociatiile din industria alimentara nu vad decat ce profit sa scoata, dar nu conteaza ce chimicale vand. Sanatatea cumparatorului nu conteaza la ei. Daca nu sunt in stare sa vanda si produse sanatoase, merita sa dispara de pe piata. Poate asa ne vom gandi mai mult la ce cumparam de mancat. Ar trebui ca aceste firme sa se gandeasca sa vina cu produse mai sanatoase nu sa se planga ca, daca noi nu mai cumparam "otrava" lor placut mirositoare, ei dau faliment. Daca suntem pe primul loc la toate relele, de ce sa nu fim pionierii unei industrii de fast-food sanatos? De ce nu o iau ca o provocare domnii afaceristi? Sa produca ce le-ar place si lor sa manance in localurile pe care le detin.
Popovici Monica la 7 Ianuarie 2010, ora 12:35
Credeti voi ca ei mananca scarboseniile pline de chimicale pe care le produc pentru noi, pentru profit? Nici vorba. Ei mananca totul sanatos, curat, natural, organic. Noua ne dau porcariile cu chimicale. Ca apoi sa cheltuim o gramada si cu medicamentele - tot o adunatura de chimicale.
Sa plece de unde au venit - multinationale de fast-food si alimente cu chimicale - va uram drum bun si cale batuta.
Apoi ar trebui incurajata si productia locala de alimente sanatoase, fermierii ecologici, oameni care fac mancarea aia buna si sanatoasa, traditionala romaneasca.
Trebuie sa vina straini sa ne invete cum si ce sa mancam? Ca pe urma lor sa vina aia cu medicamentele, sa faca si ei un profit.
Popovici Monica la 7 Ianuarie 2010, ora 12:49
Domnul Sorin Minea, candidat la parlamentare din partea PDL deplange situatia multinationalelor carora le scade profitul. Cine apara consumatorul roman si mai ales copiii romanilor care se imbolnavesc mancand chimicalele lor. Cine plateste apoi tratamentele de care au nevoie bolnavii? Multinationalele fac profit, statul roman plateste tratamentele.
Unde nu avem noi norocul ala, sa plece toate multinationalele acolo de unde au venit. Drum bun si cale batuta.
Mancati sanatos, bucate romanesti produse fara chimicale. Trebuie incurajata piata produselor sanatoase, ecologice, organice astfel incat sa fie accesibile romanilor.
Oprea Steluta Ioana la 7 Ianuarie 2010, ora 12:59
si totusi, "scarboseniile" cu 1000 de aditivi se vand. Daca nu s-ar vinde asa de bine nu le-ar produce/importa nimeni, sa le lasam frumusel pe raft, sa asteptam o ora sau doua sa se faca muschiuletul in cuptor...
Cu ditai piata neagra in sectorul alimentar noi vrem taxe stupide pentru cei corecti de pe piata.
Bravo! Suntem unde meritam sa fim!

  Inapoi la articolul Romalimenta: Taxa pe fast-food poate scumpi toate alimentele, marile companii vor pleca din Romania

Setari Cookie-uri