Comentarii pe articolul Ce citim in 2010. Afla ce spun jucatorii din piata de carte despre tendintele anului


cartea in 2010

A.S. la 8 Ianuarie 2010, ora 14:02
Oana Pellea ne dovedeste acum si in scris, ce lucruri frumoase ascunde sufletul ei. O parere ce mi-am facut-o nu din lectura cartii, ci doar dintr-un rezumat care mi s-a facut, combinat cu o rememorare a calitatilor ei in sala de teatru. Abia astept sa o si citesc.

Ma bucura foarte tare sa vad si titluri din sfera economica. Cartea lui Hazlitt, de pilda, este o mostra de economie clasica liberala. O recomand tuturor celor interesati sau dezinteresati de economie. Atentie celor dezinteresati, caci se pot converti dupa lectura. Toate bune! Un articol foarte frumos!
illussion2000 la 9 Ianuarie 2010, ora 10:58
imi pare rau de scaderile vanzarilor la cel mai mare lant de librarii din romania,... dar... cunosc situatii in care titluri au fost refuzate la distributie.. desi s-a dovedit a fi carti consistente si benefice pentru toti. Daca ar fi fost mai atenti sau mai putin aroganti cu editurile mici, titlurile respective ar fi avut un alt impact ca arie de raspandire si, binenteles, ca volum de vanzare. Asa ca... nu dati vina numai pe criza !!! :)

  Inapoi la articolul Ce citim in 2010. Afla ce spun jucatorii din piata de carte despre tendintele anului

Setari Cookie-uri