Comentarii pe articolul O noapte furtunoasa: Bugetul pe 2010, adoptat de comisiile de finante


O noapte furtunoasa

la 10 Ianuarie 2010, ora 12:19
Deci bugetul a fost terminat de impartit! Celor care au strigat mai tare sau au aura lui Basescu deasupra capului au abtinut suficiente fonduri pentru a se putea intreba in taina: acum pe ce sa-i cheltui? Pentru ca nu exista programe care sa fie realizate iar la sfarsitul anului sa putem spune: ne-a costat cam mult aceste aberatii dar macar se vad!

Dar cum ramane cu pensionarii? De teama ca nu cumva guvernul sa ramana fara ministru la finante, nu beneficiem nici macar de indexarea lor cu coeficientul de inflatie! Si e normal deoarece alesii stau linistiti doi ani de zile pentru ca nu vor avea nevoie in acest rastimp de voturi. Inteleg prin asta ca abia peste doi ani va fi trecut in programul candidatilor la alegerile parlamentare ca ni se va promite ceva! Cui? Cine mai rezista cu asemenea pensii?

Macar daca am fi doar noi dar nu s-a analizat posibilitati de deschidere de santiere, de intreprinderi care sa produca locuri de munca.

Se tot vorbeste de coeficientul de somaj dar nu se aminteste de aceia care au fost dati afara din serviciu si nu beneficiaza de somaj sau despre cei care au iesit din acest statut. Nu se urmareste cu acest buget decat sa atraga fondurile de la Banci pentru a cufunda tara intr-o bezna din care nu ne va scoate nici macar urmasii politicienilor de azi!

  Inapoi la articolul O noapte furtunoasa: Bugetul pe 2010, adoptat de comisiile de finante

Setari Cookie-uri