Comentarii pe articolul Citibank, pe locul opt in topul celor mai profitabile banci


CITIBANK pe locul opt in topul celor mai profitabile banci

Ungureanu Madalina la 25 Mai 2008, ora 10:16
CITIBANK pe locul opt in topul celor mai profitabile banci
tinand cont de asemenea si de conditiile mizerabile pe care le ofera angajatilor care vin si pleaca intr-o veselie (continuarea primului comentariu).CITIFINANCIAL .....no comment!
Radu Chertif la 26 Mai 2008, ora 17:52
In primul rand nu este nimeni obligat sa ia credit cu forta de la CityBank. In plus, totul e la vedere, inclusiv dobanda si comisioanele,spre deosebire de celelalte banci din Romania care te telharesc pe la spate, profitand de faptul ca nu citeste mai nimeni contractul de creditare. BRD-ul, de exemplu, la o dobanda mai mica decat BCR-ul, are o rata mai mare ! Asa ca daca e sa vorbim despre hoti, uitati-va la alte banci, care isi fura clientii ascunzandu-le informatiile si marindu-le ratele CU NESIMTIRE.Poate astfel veti intelege ca City, care isi lasa clientul sa decida valoarea creditului, durata perioadei de rambursare si dobanda FIXA ce o va plati IN FIECARE LUNA, e departe de a putea fi comparata cu un talhar, spre deosebire de alte banci (BRD-ul este cel mai bun exemplu). City nu face decat sa ofere un produs/serviciu celor care au nevoie de el, si de care beneficiaza in deplina cunostinta de cauza. Daca respectivii clienti sunt multumiti de deal-ul incheiat, recte sa plateasca suma lunara precizata, de-a lungul perioadei precizate, care e problema celor care striga hotii fara sa aiba nici un motiv ?
In ceea ce priveste angajatii, doar niste oameni fara cultura financiara si ancorati in comunismul care le dadea totul pe tava milogilor si pomanagiilor, pot acuza un comerciant ca isi plateste colaboratorii/angajatii cu cat considera ca e corect, in functie de aportul fiecaruia, de valoarea adaugata pe care o aduce fiecare. Cine nu e multumit poate sa plece in alta parte unde poate aduce mai multa valoare adaugata si, implicit, poate fi platit mai bine. Simplul fapt de a fi angajat intr-o banca nu poate garanta un venit mai mare decat valoarea adaugata pe care
o aduci in banca respectiva.
That's my humble opinion.
I wish you all an extraordinary day !

  Inapoi la articolul Citibank, pe locul opt in topul celor mai profitabile banci

Setari Cookie-uri