Comentarii pe articolul Patru din cinci firme au probleme la recrutarea personalului


Nu gasiti fraieri?

Catalin Burlacu la 26 Mai 2008, ora 10:07
Nu gasiti fraieri?
De ce nu spune un cuvintel despre practicile din firmele mici si mijlocii ?
Salariile sunt in lei si nu se indexeaza in raport de rata inflatiei, sindicate nu exista (sa te fereasca Dumnezeu sa-i pomenesti unui patron roman de asa ceva), orele suplimentare se presteaza in mod regulat dar nu se platesc niciodata, esti bataia de joc a patronilor (chiar in fisa postului se specifica "orice alte activitati"). Nu mai vorbesc ca nu se face aproape niciodata training, salariile sunt cele mai mici iar despre implementarea unui sistem de proceduri - nici vorba (trebuie sa lucrezi "dupa urechea patronului"). Nu-mi ramine decit sa le urez un faliment grabnic unor astfel de "antreprenori". De fapt economia de piata a inceput sa functioneze si in Romania iar "ciurucurile" sa dispara.
Dorina Stefu la 1 Iunie 2008, ora 12:08
Asa este! Si pe langa toate acestea, sa mai adaugam lipsa de profesionalism a celor ce se ocupa de recrutarea fortei de munca, ma refer in special la subiectivismul lor. De cele mai multe ori nu conteaza nici experienta candidatului, nici referintele, nici seriozitatea.... si nu cumva sa ai pretentii la o remunerare onorabila! Poate cauta timpiti, atunci se explica lipsa de forta de munca!

  Inapoi la articolul Patru din cinci firme au probleme la recrutarea personalului

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile