Comentarii pe articolul Dan Bittman, despre noul job de la Ministerul Finantelor


Dan Bittman la ,,Ministerul Finantelor"

Carmencytta la 13 Ianuarie 2010, ora 13:26
Dupa Andrei Gheorghe si Dan Bitman sunt tare curioasa sa vad ce mai urmeaza, probabil o vom vedea pe Nechita, Adrian Copilul Minune, Simona Senzula etc. pe statele de plata ale aceluiasi minister cu functii de consilieri cu ,, probleme cu ...''.

Avand in vedere ca toate aceste ,,posturi '' sunt platite de la bugetul statului si ca acest buget este asa cum este si tinand cont de nr. de concedieri (adm. publica, sanatate, invatamant, etc.) care se propun pentru reducerea cheltuielilor bugetare pentru salariile acestora multumim din inima domnului ministru al finantelor si bravilor nostrii conducatori si asteptam mai mult de la ei pentru iesirea tarii din ,, criza''.
Miron Alina Monica la 13 Ianuarie 2010, ora 13:46
Ar fi interesant de stiut ce inseamna propunere convingatoare ? Cate salarii medii ?
Gheorghe Liliana la 13 Ianuarie 2010, ora 14:36
Nu ma mai mira nimic din ceea ce fac "guvernantii" nostri. Da, am pus ghilimele pt ca este o gluma ceea ce se intampla in tara asta. Ei sunt glumetii si noi mascaricii pe seama carora se rade si se fac experimente gen" cat o mai pot duce"sau "sa vedem cat de rezistenti sunt"

PS: cei din media ar trebui sa mai studieze putin gramatica limbii romane si sa citeasca articolele inainte de a le publica. Deja mi-e rusine cand citesc si vad atatea agramatisme.
Tudoran Constantin la 13 Ianuarie 2010, ora 16:06
Sa zicem ca Dan Bittman e un om obisnuit. Si iarasi, de dragul discutiei sa zicem ca Dan Bittman ii va spune, prietenului sau Ministrul de Finante, toate lucrurile neplacute, gresite sau de-a dreptul criminale care li se intampla in medie, oamenilor obisnuiti din tara asta cu ajutorul si prin diligentele Ministerului ce cu onoare conduce. Cine ne garanteaza insa ca domnul Ministru va asculta? Sau ca va aplica el, ori alti colegi de-ai Domniei sale, vreunul dintre "consiliile" emise de consilierii sai? Sa fim seriosi... Daca puteti pleca si n-ati facut-o inca, meritati ce vi se intampla!
Ghizdovat Tatiiana la 13 Ianuarie 2010, ora 17:25
campaniile totusi au trecut si ma intreb de ce se actioneaza in mod populist.Probabil vor sa aiba pe cine sa dea vina (de parca ar conta: a-ti alege sfatuitori incompetenti intr-o problema e tot o greseala de management). Dar raspunsul e foarte simplu: sunt niste incompetenti cei din conducerea ministerului si nu realizeaza ca nu mai e nimeni pacalit de niste nume cunoscute de altfel, dar in alta sfera de activitate. E clar ca nu vor putea da sfaturi si solutii corecte la probleme pe domeniul financiar si ma gandesc ca poate si-au imaginat ca vor pune pe muzica masurile nepopulare pe care le au de luat si vom trece cantand prin criza. Iar Domnii artisti confunda solicitarile pe care le au de a fi lautari in capaniile de alegeri, din care castiga frumusel cu responsabilitatile unui consilier. Isi imagineaza cumva Dl. Bittman ca nu se stie de cozile de la ghisee si etc.........., sau isi inchiouie ca daca se va canta in timp ce se asteapta la depus declaratiile, una din melodiiile sale dulcege toata lumea va fi mai multumita. In concluzie: cine a facut propunerea e tembel iar cine o accepta nu are demnitate, bun simt si sunt toti niste arivisti care isi inchipuie ca cetatenii Romaniei sunt niste tampiti. Nu e asa si se va vedea pana la urma.
Adina Gutman la 13 Ianuarie 2010, ora 17:39
Imi place expresia "legatura intre politicieni si lumea reala". Daca D-l Bittman face parte din lumea, atunci noi, cei multi, suntem ireali...asta pt ca dumnealui deja traieste intr-o lume in care standardele de viata sunt mult ridicate, fata de cele din lumea reala. El se afla la un nivel de la care poate doar privi in jos...Daca va fi ca sa intinda mana de ajutor, atunci jos palaria!, dar daca o va face din superioritate si cu superioritate... Si-apoi un salariu fix nu strica, pe langa restul banilor castigati..."Succesuri"!!!
Dodo la 15 Ianuarie 2010, ora 09:43
Nu inteleg de ce va luati toti de Dan Bittman acum... oricine ar fi fost pus in situatia lui si ar fi acceptat acest job ar fi primit aceleasi critici din partea voastra. E foarte bine sa fie si altfel de persoane pe langa guvernanti, nu doar cei ce umbla dupa putere si faima. Si ar trebui sa va ganditi ca pe langa el si Andrei Gheorghe mai sunt si specialisti acolo. Ca nu avem noi de unde sa stim cat sunt de pregatiti, sau ce fac ei in timpul serviciului, e o alta problema, dar nu putem sa spunem ca toti sunt incompetenti. Ar trebui sa renunte romanii la atatea critici. Chiar nu stim sa facem altceva? Tara e in "criza", guvernantii se cearta, dar si noi ne certam... ce vede clar ca ne reprezinta in totalitate. Schimbati'va si voi atitudinea asta incriminatoare.

  Inapoi la articolul Dan Bittman, despre noul job de la Ministerul Finantelor

Setari Cookie-uri