Comentarii pe articolul Dan Bittman va "canta" despre forfetar si CAS: Solistul, noul consilier al lui Vladescu


Asa ne trebuie

scorpion53 la 13 Ianuarie 2010, ora 16:59
Daca poporul roman este prost informat . Avem ce ne meritam . Oare ce activitate financiara a desfasuratt Bitman si Gheorge incat trebuie sa consilieze Ministrul de finante . Stimati domni s-a intors lumea cu susul in jos , de fapt de ce trebuie sa ne mai miram . Ne invartim in jurul forfetarului . Am sesizat guvernul in anul 2009 in legatura cu impozitul forfetar si am propus sectoarele care trebuiesc impozitate forfetar . Dar degeaba In loc sa consulti menegeri de societati care au cunostinte financiare , au experienta in piata , cunosc foarte bine domeniile in care frauda fiscala este la ia acasa . "Ministerul finantelor consulta actorii " pentru noi cei care cunoastem un pic de economie si am invtat cu ce se maninca finantele . Auzi tu numai in restaurante si hoteluri se face frauda fiscala . Cand ar fi foarte simplu studiez putin ramura care o vreau sa o impozitez si spun dupa analize obiective spun 3%, 5% etc impozit pe
venituri timp de 3 ani daca nu reusesti sa obtii profit in termen de trei ani inseamna ca nu esti bun de facut afaceri si te autodesfintezi sau platesti in continuare .
Pentru societatile care declara profit an de an impozitul de 16% este acceptabil dar sa se revina la deducerea TVA si cheltuiala cu carburantii . Iar garda financiara sa se ocume mai cu interes de aceste domenii unde evaziunea fiscala este in floare . Iar legea sa fie lege pentru toate categoriile de cetateni care fac comert cu ori ce . Valoarea impozitului pe care dorim sa o luam sa nu jupoaie cetateanul . Daca aduni cate putin de la fiecare aduni mai multi bani , decat daca se vrea sa adune mult de la putini . Stiti voi proverbul ala " 1 leu pentru Ateneu " Si in felul acesta participa tot omul la dezvoltarea societati. Astazi statul roman loveste cu biciul tot in boul care trage la jug.

  Inapoi la articolul Dan Bittman va "canta" despre forfetar si CAS: Solistul, noul consilier al lui Vladescu

Setari Cookie-uri