Comentarii pe articolul Rovinieta autocolanta va deveni electronica


Iarasi lucuri bune neaplicabile

Itcus Alex la 22 Ianuarie 2010, ora 15:52
Vad ca tot nu intelege nimeni care e treaba; vin niste baieti noi intr-un departament si au nevoie rudele lor de niste bani. Ca atre se face o flota de firme cu care se va participa la licitatie daca nu sunt sunati prietenii de la vechile firme.
In acest mod simplu re-implementam imperfect un alt plan de acum 3-6-9 ani care "nu a mers bine".
Dar ne asiguram ca peste 4 ani o alta grupare de baieti mai face un sistem.
Si ca isi mai chinuie imaginatia:

2012 - rovignieta scanabila cu laser de pe poduri (cele 30 din tara) - nu va functiona - tot nu se va plati

2015 - rovignieta electronica bluetooth - nu se va implementa - oamenii nu vor vrea sa isi cumpere si sa isi puna ptr ca ii radiaza (antena 3 va face un reportaj)

2018 - rovignieta electronica radio cu unde medii (nu radiaza)- nu se va implementa decat 6 luni ptr ca bateriile se descarca prea repede

2019 - se revine la rovignieta pe parbriz ca in toata europa (Romania sarbatoreste primii 356km de autostrada)

2021 se renunta la rovignieta. de acum se va numi Vignieta. Presedinte este un fost tipograf. Ca atare vor fi tiparite pe carton plastifiat si legate cu ata de oglinda. Poate avea forma de bradutz, mar sau para. Se exclud formele sexy

2024 etc
Bote Cristian la 22 Ianuarie 2010, ora 21:40
Cel mai tare si adevarat comentariu asta este
Nancu Traian la 23 Ianuarie 2010, ora 06:03
Economie bazata pe taxe pentru tutun ,alcol si benzina.
Ai reusit sa-ti iei masina ,sa vezi ce bani mai ai de dat:taxe pe combustibil,pe drumuri,pe ploaie,pe zapada,pe aer,pe fum,pe ... gasesesc ei pe ce.
Dar locuri de munca adevararte ,unde sa apara valoare nu.
Pozitia lor a celor din conducerea tarii ,este clar de "cei care dau tunuri" .Vin si pleaca fara sa lase nimic in urma .Munca oamenilor se risipeste in mod voit.Cei proaspat sositi la conducerea tarii se molipsesc de dorinta de inavutire,chiar daca erau dinainte mai cu posibilitati.Oricum trebuie sa-si recuereze investtia la campania de alegeri .Sumele vehiculate sunt mari. 500 000 de euro costa un post de subsecretar de stat mai pricajit.Chiar ei recunosc .Si atunci vin cu "proiecte", nu sa faca noi locuri de munca si alte lucruri care sa creeze cum spune la manual plus-valoare.In urma lor ramane pustiu. Si mai trec cativa ani ,si ma trece viata pe langa noi, si mai apar altii cu proiecte noi ,si mai pleaca o generatie de oamen chinuiti, si mai se ridica alti tineri care se vor chinui si...pentru ce .Daca in viata asta,care trece pe langa mine, o duc rau pentru ce ?
Nemernicii care o "conduc" parca sunt toti facuti de o mama.Sau sunt niste marionete.si daca sunt marionete cine-i conduce.Si daca nu sunt marionete si o fac constient? Urit de tot,de tot,nu nterseaza pe nimeni.Nu exista domeniu in care sa se simta vreo speranta de mai bine.
Pa la revedere

  Inapoi la articolul Rovinieta autocolanta va deveni electronica

Setari Cookie-uri