Comentarii pe articolul Top tendinte telecom in 2010


Videotelecomunicatiile - viitorul in telecomunicatii...

Mihaela Chinciu la 25 Ianuarie 2010, ora 17:36
Foarte interesant articol!
In cativa ani, 2-4 ani dupa parerea mea, fiecare vom avea acasa cel putin un videotelefon fix si mai multe videotelefoane mobile... Stiu mult mai multe decat pot spune aici in cateva cuvinte...

Toata lumea foloseste zilnic un telefon! Fie fix, fie mobil... Dar nimeni nu si-a inchipuit pana acum ca ar putea vreodata sa se implice, la modul real, intr-o afacere in telecomunicatii!... Aceasta industrie e in plina ascensiune, fara sa tina seama de recesiunea economica... De ce acest lucru? Pentru ca intotdeauna va exista nevoia de comunicare...


Permanent, ca in orice domeniu de tehnica de varf, mereu apar noutati si schimbari, de la bine la mai bine!... Asa se intampla si in telecomunicatii: mereu apare ceva nou si mai bun! Iar competitia este acerba intre companiile existente. Desigur, fiecare dintre ele incearca sa fie pe primul loc si sa castige cati mai multi clienti, prin performanta, servicii, aparatura utilizata! E normal sa fie asa... Iar de castigat, au de castigat clientii in primul rand si tendinta mondiala este ca atat serviciile oferite, cat si aparatura utilizata sa fie de cea mai buna calitate si de ultima generatie. Nu-i usor... O simtim chiar noi, partenerii din LV7 NECC Telecom - o companie care ofera deocamdata servicii de videotelecomunicatii, videoteleconferinta si voicemail. Urmeaza internetul de mare viteza si telefonia mobila (va fi al patrulea furnizor puternic de pe piata mondiala). Cum, n-ati auzit de aceasta companie? Va invit sa intrati pe urmatoarele link-uri, ca sa va lamuriti:
http://videotelefonie.webs.com/
http://www.mchinciu.lv7global.com/lv7/home.aspx

Pe scurt, este vorba de un domeniu in telecomunicatii, ceva mai aparte, legate de internet (VoIP): telefonie fixa cu caracteristici de telefonie mobila!

Atentie, nu depinde de locatie (necesita doar o conexiune internet)!!!! Se poate inscrie oricine din lume si isi poate lua numarul de telefon de oriunde doreste! Momentan, compania LV7 NECC Telecom este prezenta in USA-Canada-Puerto Rico, Romania, Spania, Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia, dar urmeaza sa se extinda peste tot in lume - in final vor fi 160 de state incluse in aceasta retea!

Aceasta telefonie se poate instala pe trei feluri de echipamente (aparat telefonic fix, calculator/laptop, telefon mobil)!!!!!!!

Se poate apela numarul propriu de pe un echipament pe altul (caracteristica UNICA)...

Se pot initia sau primi apeluri simultan pe numarul dumneavoastra, folosind echipamente diferite de catre trei persoane diferite!!!!!!!

Este un serviciu telefonic cu acoperire MONDIALA (oriunde exista internet sau telefon puteti initia sau primi apeluri)!!!!!! Intre clientii LV7 NECC Telecom, indiferent unde se afla acestia pe glob si indiferent de abonamentele avute, CONVORBIRILE SUNT NELIMITATE SI GRATUITE!

Primul beneficiu pe care-l primiti si prin care aceasta companie se diferentiaza de orice alta companie de telecomunicatii, este compensarea luna de luna a facturii telefonice, in functie de clientii adusi in retea si de abonamentele lor, plus convorbirile lor suplimentare!...

Exista mai multe tipuri de bonusuri, pe care le puteti primi ca si parteneri, dar nu vreau sa intru in amanunte, caci sunt mult prea multe de discutat si nu-i cazul aici...
E chiar foarte interesant! Incercati sa aflati mai multe de pe site-urile indicate mai sus...

  Inapoi la articolul Top tendinte telecom in 2010

Setari Cookie-uri