Comentarii pe articolul Mania cititorilor: Vor avea succes e-readerele si in Romania?


scumput pt buget

Cornel la 26 Ianuarie 2010, ora 09:33
Cam scumput inca la 10 milioane (vechi). Acum vreo 3 zile chiar am citit o "carte electronica". Pe laptop...destul de incomod pt ca stateam tolanit in pat. e-readerul asta e mai comod cu siguranta.
Pentru bugetul meu este scump acest e-reader. Nu as cumpara acum cu toate ca mi-ar placea.
Dan Maria la 26 Ianuarie 2010, ora 10:06
Una din intrebarile pe care mi le-am pus citind articolul a fost aceasta: daca am laptop, e necesar sa imi iau si e-reader? E doar o curiozitate, pentru ca oricum am carti electronice de vreo 3 ani pe hard si nici macar nu le-am "rasfoit", pentru ca mi se pare foarte incomod sa citesc de pe ecran... Prefer sa citesc ce am in biblioteca sau sa imprumut. Totusi, as cumpara carti digitale daca ar fi la un pret bun si daca le-as putea citi de pe laptop, fara sa mai investesc bani intr-un e-reader.
M. Andrei la 26 Ianuarie 2010, ora 10:18
Nu e necesar sa-ti iei eBook reader daca ai laptop. Daca le ai in format pdf le poti vedea cu Acrobat Reader sau orice alt soft. Exista alternative si mai bune..
Cornel la 26 Ianuarie 2010, ora 11:04
Pai poti numai ca, dupa cum ziceam mai sus, este cam incomod. E-readerul ar fi mai OK mai stai in pat, la masa, pe plaja, in tren. Asta daca vrei un device pentru citit unde e mai nepotrivit sa cari laptopul.
Conteaza f mult autonomia care la laptopuri aceasta reprezinta inca o problema. Ca sa nu mai vorbim si de greutate.

  Inapoi la articolul Mania cititorilor: Vor avea succes e-readerele si in Romania?

Setari Cookie-uri