Comentarii pe articolul Se schimba foaia Ce legislatie a muncii vrea Guvernul in 2010


Nedumerire

Bojin Mirela la 27 Ianuarie 2010, ora 13:12
Nu incetez sa fiu uimita de felul in care persoane care scriu in publicatii de specialitate sau care au ajuns in functii importante in companii multinationale sau de consultanta dau dovada ca habar n-au de meseria lor. Nu stiu cate contracte au inregistrat dumnealor, dar le aduc la cunostinta ca pentru a inregistra contractul de munca in REVISAL (registrul electronic de evidenta a salariatilor) ai nevoie de numarul de inregistrare al acestuia de la ITM precum si data inregistrarii la ITM. Asadar inregistrarea electronica nu poate fi facuta inaintea celei pe suport de hartie la ITM.
Popescu Calin la 3 Februarie 2010, ora 09:39
Aveti perfecta dreptate.
O sa se spuna ca trebuia facut revisal-ul fara acele date de la ITM..si uite asa amenda..ca asa e la noi, la romani...
Dima la 3 Februarie 2010, ora 09:59
Eu sunt convinsa ca cei ce ajung pe aceste posturi in companii mari isi cunosc foarte bine meseria. Guvernul daca schimba ceva are grija sa schimbe si programul de revisal. Asa ca nu va faceti griji in Romania totul este posibil. Dar sa nu fim rai cu semenii nostri care au aceleasi functii cu ale noastre.
Cristea Tania la 3 Februarie 2010, ora 10:59
In sfarsit un comentariu util!
Aurora la 3 Februarie 2010, ora 16:02
Nu ne facem griji...nici cand programul Revisal functiona cu poticneli.. si ca nu este complet, nu era vina celor ce l-au lansat..doar era "facut" de profesionisti..era si este vina "operatorilor"...si ..lasand de o parte rautatile mai mult sau mai putin gratuite la adresa prfesionistilor daca aceasta schimbare intra in vigoare la 01.02.2010..eu cum procedez daca vreau sa intocmesc documente de angajare???? Legea este in vigoare..deci eu cum procedez in lipsa modificarilor programului Revisal? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Mihaela la 3 Februarie 2010, ora 23:12
Buna seara,
Datele salariatului si contractul se pot completa in Revisal si fara numarul si data de inregistrare a contractului la ITM! Dupa ce se inregistreaza contractul, putem completa si aceste date!
Simona Busuioc la 4 Februarie 2010, ora 10:25
La un control i-am spus si eu inspectorului de la ITM ca trebuie sa scriu data si numarul de la ITM. Si el a spus "Ai incercat sa inregistrezi contractul fara data si numarul de la ITM si nu te-a lasat programul?". Deci...merge si fara. Asa ca doamna Bojin Mirela, nu stiu cine-i mai specialist decat cine.

  Inapoi la articolul Se schimba foaia Ce legislatie a muncii vrea Guvernul in 2010

Setari Cookie-uri