Comentarii pe articolul Piata birourilor, intr-un moment de cumpana: Va fi 2010 un an mai bun?


NU va fi mai buna piata birourilor pentru proprietari !

Dragos la 28 Ianuarie 2010, ora 10:20
Pentru o analiza cat mai exacta trebuie sa ne raportam la anul ce a trecut. Anul 2009. An tragic pentru foarte multe firme. Toata lumea aflase de asa zisa criza ecconomica mondiala. Dar nimeni nu avea experienta necesara pentru a luat masuri de combatere sau minimalizare a acestora.

Asadar cu totii ne-am trezit in mijlocul unei crize economice care credeam ca va ocoli tara noastra sau ca nu ne va afecta.

Fara o protectie din partea statului, cu o clasa politica oarba, fata initiativa, plina de speculanti cu o mentalitate care se rezuma la cuvintele "eu ce castig". Asadar, pentru piata imobiliara de birouri, putem afirma cu tarie faptul ca Nu va fi bine pentru proprietarii care nu vor lua masuri drastice in ceea ce priveste conservarea cladirilor.

Ratele de la banci, salariile pentru angajati, leasinguri de mofturi (masini de lux, vile, terenuri, iahturi, etc) vor sufoca anul acesta pe asa numitii mari investitori, care tot amana renuntarea la extravagante si, culmea in 2011, probabil, dupa un an de incapatanare, tocmai statul roman le va "proteja" investitiile prin "confiscarea" acestora datorita faptului ca nu isi vor mai putea plati impozitele pe cladiri.

Solutii sunt dar nu uitati cinu sunt marii investitori !!

  Inapoi la articolul Piata birourilor, intr-un moment de cumpana: Va fi 2010 un an mai bun?

Setari Cookie-uri