Comentarii pe articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment


Mai degraba rea credinta...

Gabiel Paraschiv la 28 Mai 2008, ora 11:14
Mai degraba rea credinta...
Mai degraba grupul Metro da dovada de rea credinta in neachitarea facturilor catre furnizor. N-ar fi exclus ca unui "mare" sef-achizitii de la Metro sa "nu-i mai fi placut furnizorul", caci nu a "decontat" suficient in buzunarul sau.
Din pacate, neplata facturilor este sport national in Romania, mai ales in zona de sud a Romaniei, unde Bucuresti si Constanta detin locurile fruntase la intarzierea platilor. La noi (ca si in politica noastra "de plai") se poate...orice! Romanul inghite orice, izmenindu-se, caciulindu-se ca sa-si faca treaba. Noi insine le dam strainilor care vin sa faca afaceri aici, "modelul" dupa care sa lucreze. Nu ma mai mira nimic.
Macar daca Tonelli si-ar recupera toti banii, dupa ce "preaminunata" multinationala s-a folosit bine-merci de banii furnizorului atata timp(ca doar daca Tonelli tot este producator, de ce sa nu si crediteze a-la-longue o firma "mica si saraca" ca si Metro). Pentru Metro este o lovitura la imagine.
Stiti ce m-ar bucura? Ca toti acesti giganti tip Metro sa fie boicotati, 7 zile macar! Doar ca asta merge la vestici, nu si la noi, nefiind uniti nici in cuget, nici in simtiri! Dixit!

  Inapoi la articolul Lantul de magazine Metro, aproape de faliment

Setari Cookie-uri