Comentarii pe articolul Economia asteapta sa iasa din recesiune. Afla care vor fi motoarele cresterii


Recesiune perpetua

Turtoi Tudorel la 15 Februarie 2010, ora 09:41
Intr-un alt titlu anuntati ca analistii sunt untr-un impas total.
Imi pare rau dar analiza D-lui Croitoru nu tine cont absolut deloc de agenda guvernului. Acum un an si o luna guvernul Boc se ocupa de pensiile uriase, propunea "prima casa" si "rabla".
Ce s-a facut se poate afla chiar daca nu se vrea. Anul acesta guvernul Boc se ocupa de aceleasi pensii uriase, propune tot "prima casa" (2) si tot "rabla"(2) si anunta implementarea legii in 2011 si recalcularea pensiilor in urmatorii 3 ani (sau cam asa ceva).

Probabil analiza D-lui Croitoru este valabila doar daca era dansul prim-ministru. In cazul guvernului Boc atat timp cat dansul primeste slana de la mama sa de 70 si ceva ani recesiune va dura pana cand D-l Boc va resimti lipsa banilor ca urmare a procurarii slanei din comertul de economie de piata romaneasca.

Asa ca singurul lucru care se poate face este sa vorbeasca cineva cu parintii sai sa nu-i mai trimita de mancare. Dupa ce va incepe sa-si cumpere de mancare si va afla ce scumpa este si de pe unde se importa, vor trebui sa mai treaca cativa ani de aplicare a legii pensiilor ca oamenii de afaceri sa intervina asa cum ar trebui sa o faca acum. (Daca vor mai fi caci nici acum nu prea sunt).

  Inapoi la articolul Economia asteapta sa iasa din recesiune. Afla care vor fi motoarele cresterii

Setari Cookie-uri