Comentarii pe articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania


OMG

Sarah la 17 Februarie 2010, ora 09:30
OMG. Ar trebui sa vedeti birourle Google si modul in care se destind angajatii companiei. Restrictiile nu fac decat sa creasca disconfortul si lipsa chefului de a-ti rezolva "temele" de serviciu. Si, inainte de a posta un comentariu, consultati si manualele de gimnaziu ale gramaticii limbii romane.
Amanda la 17 Februarie 2010, ora 11:01
Singurul comentariu care se putea face aici in sens pozitiv si constructiv pentru toata lumea. Ma bucur sa aflu ca nu sunt singura care gandeste in aceasta maniera.
O zi placuta tuturor!
Avena la 17 Februarie 2010, ora 12:26
Niste angajati stresati, care nu au posibilitatea sa se mai si relaxeze din cand in cand, dau randament foarte slab. Ar trebui sa aiba si asta in vedere angajatorii al caror singur scop e profitul. Ai alta atitudine si chef de munca atunci cand esti detensionat, decat atunci cand esti fortat sa lucrezi neincetat 8-9 ore fara niciun moment de pauza pentru activitati mai placute.

Si e amuzant... se pune atat de mult accentul pe comunicare, pe interrelationare, toti angajatorii cer bune calitati comunicative si sociabilitate, dar in acelasi timp interzic asta. Paradoxal, nu?

  Inapoi la articolul Cum intra pe Facebook si YouTube angajatii companiilor din Romania

Setari Cookie-uri