Comentarii pe articolul Impozitarea pensiilor, o masura proasta?


Impozitarea pensiliilor o masura foarte proasta !

Dumitru Budacu la 23 Februarie 2010, ora 10:00
Decat ar incerca acesti"DOMNI" sa ne mai puna inca o taxa sau un jug de boi in gat,mai bine ar scoate banii pe care i-au obtinut vanzandu-ne tara si chiar pe noi, la preturi mizerabile pentru noi oamenii de rand,dar fantastice,chiar mana cereasca pentru ei, au distrus toata industria aceea veche dar car care asigura locuri de munca, la tot romanul care dorea sa munceasca,si ce au adus in loc? NIMIC !!!!!

De ce sa impozitam pensiile celor care au dus destul greul cand au muncit, mai ales cei care vin acum spre pensii, care au fost si sunt in continuare stresati de lipsa unui loc de munca,pentru asigurarea traiului ,asa cum e el dar mai putin decent? Scoateti somajul, pentru ca sunt sute de trantori, in tara asta , care profita de pe urma acestuia, si care poate nu au muncit prea mult ca sa-l merite, sau sa se atribuie doar celor care au o vechime in munca,mai consistenta. Sunt multi care prefera somajul, sau ajutor social, dupa care muncesc si la negru, cu program relaxant, ca e greu sa stai 8 ore la un job, cu raspunderi si obligatii. Cei care au o scoala,au invatat,s-au chinuit sa termine un liceu,o facultate DATI-LE DE MUNCA, dupa pregatirea lor, fiecaruia. Nu-i trimiteti afara unde sunt bataia de joc a strainilor ! Iar acasa, copii sunt lasati de izbeliste, creandu-le un climat favorabil caderii in cursa ororilor (droguri,alcool,prostitutie,abandon scolar) sau mai clar creand un climat bun spre ANALFABETISM . Sau asta va doriti? sunt mai usor de anipulat cei cu putine cunostinte,mai putin scoliti,decat cei cu carte ,Nu ?


Acest guvern,cu presedinte cu tot,au mers pe pricipiul "DEZBINA SI CONDU". Dupa ce a invrajbit toate paturile sociale posibile si imposibile, mai ramase-se o categorie ,pe care nu o atinse-se COPIII. Da copiii sunt si ei poate o clasa sociala, de care se pot folosi. Si atunci de ce nu? Hai sa le dam diferentiat alocatiile. Oare au idee acesti domni ce vor produce,cata ura si dezbinare,care si asa exista intre copii, in functie de cat de bine sunt imbracati la scoala. Ei sunt EGALI domnilor, lasa-tii asa macar pana la terminarea liceului,daca nu puteti mai mult ! Lasa-tii EGALI. ! Nu creati celor care fac copiii pentru alocatii,un motiv in plus de reproducere,si asa nu le oferiti nimic nici celor care pot sa sii creasca,care isi asuma raspundere pentru ca au unul sau doi copii, si care se straduiesc sa - i scoata oameni cinstiti, onorabili, buni pentru societate.
Sa ni se asigure locuri de munca tuturor ROMANILOR, sa se mai uite si in jos,ca prapastia in care ne-au aruncat e foarte adanca, si pare ca se mai adanceste inca ! Dar spunea un batran,ca degeaba se uita ca ei de sus in jos nu razbat pana la fundul prapastiei, pentru ca e intuneric . Da e adevaratul IAD,as spune eu.

  Inapoi la articolul Impozitarea pensiilor, o masura proasta?

Setari Cookie-uri