Comentarii pe articolul Impozitarea pensiilor, o masura proasta?


"Luati-le si viata" Domnule Vladescu

la 23 Februarie 2010, ora 13:30
pentru ca ministru nu va pot spune, ocupati o functie penru care profesional dovediti incompetenta prin propunerile dumneavoastra. sunt mii de pensionari care nu isi permit o alimentatie decenta, nu mai vorbim de medicatie si tratamentele necesare bolilor profesionale sau nu care i-au afectat dupa o viata de munca... bineinteles ca dumneavoastra din masina cu geamuri fumurii nu aveti cum sa-i vedeti. si cui ii pasa daca au murit de moarte buna...sau au murit prematur pentru ca nu au 1 ron pentru o aspirina...cui ii pasa daca mor de frig sau de foame...pentru ca bruma de pensie o dau pe medicamente...?
domnule vladescu..de ce nu traiti dumneavoastra cu 200-300 ron/luna??? ...din care sa vina statul si sa va impoziteze 16%...le dati cu o mana si le luati cu zece...
noi ceilalti care nu am ajuns la varsta pensionarii, avem afacerile proprii si pompam zilnic bani la buget prin impozite si taxe...pe langa asta trebuie sa ne mai ducem in spate si copii si parintii, eventual fratii ....mai avem putin si internam pe rand la spitalul 9... si cine mai munceste domnule vladescu..nu pentru pensiile amaratilor astora...ci pentru salariile si pensiile dumneavoastra...???
va mai dau o idee pentru bani la buget domnule vladescu...puneti dom'le si impozit celor ce ocupa "locurile de veci"....sunt vreo 3-4 sau chiar 10 locatari/loc..ca si asa multi se prezinta la vot...impozitatii dom'le!!!

  Inapoi la articolul Impozitarea pensiilor, o masura proasta?

Setari Cookie-uri