Comentarii pe articolul Ministerul Turismului va infiinta Asociatia Oraselor Termale din Romania


Strategii...

Dimofte Catalin la 1 Martie 2010, ora 11:51
Pur si simplu nu ne putem dezbara de obsesia asta, ca statul trebuie sa fie in toate... pana si in asociatii care, in mod normal, ar trebui sa fie initiative private sau, in cazul de fata, a unor autoritati locale. Nu, la noi privatii/localii se asociaza ca asa vine ordinul de la centru.
Daca o astfel de asociatie nu s-a format spontan pana acum, inseamna ca nu i s-a simtit nevoia si/sau autoritatile respective n-au suficienta competenta/spirit de initiativa. Un ordin de ministru n-o sa suplineasca niciuna din aceste carente, mareata asociatie o sa existe doar atata timp cat o sustine/impune ministerul, iar rezultatele se vor masura in numarul de simpozioane si sindrofii organizate pe bani publici.
Cat despre strategia frantuzeasca... vai si-amar. Exemplul dat de doctii autori -- statiunea CROATA Karlovy Vary -- spune totul, in opinia mea. Mai toca ministerul fo suta de mii de ioroi pt. un volum scris si ilustrat frumos, cu multe grafice colorate...
Ca veni vb, stie cineva cat a costat pana la urma celebra campanie Ro, Land of choice si cam cati strainezi ne-au invadat meleagurile anul trecut ca rezultat al zisei campanii?

  Inapoi la articolul Ministerul Turismului va infiinta Asociatia Oraselor Termale din Romania

Setari Cookie-uri