Comentarii pe articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica


Gresit

Laurentiu Cazacu la 16 Octombrie 2007, ora 12:35
Gresit
Toata lumea vine in Romania si vrea multa multa pe bani putini. Vesti triste: nici indieni nu se mai agajaza pe 100 de dolari in India.
Marian-Gelu Pruteanu la 16 Octombrie 2007, ora 17:59
Sunt de aceeasi parere. Am avut ocazia, printre alte job-uri prost platite, sa lucrez in domeniul auto. Am incercat sa ma angajez la CASA AUTO din Iasi dupa 2 ani de experienta la concesionar "Peugeot" pe un post similar scos la concurs si la interviu (la CASA AUTO )cand s-a pus problema salarizarii mi-a comunicat ca nu poate sa-mi dea mai mult de 6mil.ROL bonuri de masa pentru un post de consilier tehnic. Am inceput sa rad si l-am intrebat pentru un tanar absolvent de facultate fara pic de experienta cat ii da, raspunzandu-mi foarte natural ca minimul pe economie.
Intrebarea mea ar fi: nu sunt oameni pregatiti tehnic sau sunt prea multi patroni flamanzi si prea egocentristi mereu cu biciul in mana?
Dupa nenumarate incercari de a lucra la patron,le-am propus la o parte din ei un contract de colaborare. Normal ca nu le convenea, ar fi trebuit sa impart castigul cu ei si a ramas ca ma vor contacta tel....
George Lemnaru la 17 Octombrie 2007, ora 02:25
Asa este. La Renault angajeaza ingineri pe 15 milioane.

  Inapoi la articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica

Setari Cookie-uri