Comentarii pe articolul Oscar 2010: Cum comentati succesul The Hurt Locker in fata Avatar?


Le e frica

Cineva la 8 Martie 2010, ora 11:20
Le frica de filme de genul Avatar pentru ca ar putea ramane majoritatea "vedetelor" fara lucru. Nu accepta faptul ca desi creatie digitala, personajele din avatar au mai multa viata decat majoritatea actorilor din Hollywood, sunt ceva inedit, un scenarie pe masura si nu mai vorbim de maiestria celor care le-au dat viata. Aici este doar limita mentala si frica celor din breasla de a ramane pe drumuri. Ma intreb ce urmeaza ... sa picheteze pe la usa lui Disney .. ca nici aia nu folosesc actori pentru imagine .. si uite ca au incasari mari :))
Cat despre filmul "The Hurt Locker" eu unul nu l-am vazut, dar am vazut trailer-ul .. nu zic ca nu merita nimic din ce a primit, dar pentru originalitatea scenariului ??? pai sa fim seriosi .. cred ca e al 100-lea film despre razboiul din irak si al 1000-lea despre razboi .. ce-o fi original nu stiu, poate doar nevoia americanilor de a sustine in prim plan razboiul... ca doar nu au mai avut niciunul de vreo cativa ani si lumea s-ar putea obisnui cu asta.
Nu sunt un expert in film, dar lucrez aprope de acest domeniu si parerea mea este ca Avatar este varful de lance al unui sir foarte mare de astfel de productii (unde producatorii, regizorii si scenaristii sa nu stea la cheremul nazurilor unor vedete de carton) si nu ma indoiesc ca vor deveni si mai originale si mai bine dezvoltate. Cred ca in felul asta oamenii o sa-si imbunatateasca experienta vietii cu un exercitiu de imaginatie, pentru ca imaginatia ne-a facut mai buni, mai civilizati si mai oameni.
Iluna Florina la 9 Martie 2010, ora 00:36
uita-te la film sa iti raspunzi: ''ce-o fi original nu stiu''

  Inapoi la articolul Oscar 2010: Cum comentati succesul The Hurt Locker in fata Avatar?

Setari Cookie-uri