Comentarii pe articolul Se lucreaza la inlocuirea actualei game Logan


Centru de design...

Radulescu Victor la 3 Iunie 2008, ora 10:17
Centru de design...
Din trista experienta a ultimilor 40 de ani am invatat ca romani si designul de masini nu sunt tocmai pe aceeasi lungime de unda. Sa speram ca vedem si noi ceva imbunatatiri simtitoare nu doar o grila sau o oglinda modificate. Loganul sufera destul de mult la capitolul ergonomie a interiorului.
Cat despre calitatea masini vor mai trece multi ani pana sa nu mai fim debuseul componentelor uzate moral de la francezi.
Petrescu Niculae la 19 Iunie 2008, ora 06:25
Aprecierea este mult prea dura !

Nu tot ce se fabrica de multi ani este slab calitativ-deabia atunci sunt eliminate bolile copilariei.

Designerii nostrii din Brasov/ CCSIIT/ - Muscu+Vasilescu-au creat in anul 1983-design si ergonomie pentru tractoare-care au fost preluate si generalizate de firme de prestigiu ca John Deere, Case, Massey, Renault - deabia in anul 2000 ,cand s-au trezit cat sunt de valoroase.

Motorul Diesel cu injectie directa a fost fabricat si aplicat pe autoturisme in romania din 1975 - Europa de Vest s-a trezit sa aplice aceasta solutie de abia in anii '90.

Eu personal am incredere in viziunea si inspiratia nativa a tinerilor romani.

N. Petrescu

  Inapoi la articolul Se lucreaza la inlocuirea actualei game Logan

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile