Comentarii pe articolul Berceanu: Avem prea multe aeroporturi si prea inghesuite


Interese

I I la 18 Martie 2010, ora 14:56
Sunt dusi cu capu` si gandul lor este numai sa defriseze. Probabil vor sa elibereze terenul, sa-l concesioneze si sa puna de un cartier de locuinte. De acolo le ies lor banii. Ce mai conteaza ceilalti? Turismul, de exemplu, din care Bucovina, sau Iasi, sau oricare alta zona s-ar putea dezvolta si oamenii din zona sa nu mai fie atat de saraci.
De ce nu se uita Berceanu si la Italia, de exemplu, unde sunt o multime de aeroporturi, sau la alte tari europene.
Sau, poate Berceanu, nu are atatia membri de partid cati ar fi necesari pentru a fi directori de aeroporturi? Doar acolo trebuie sa fie politruci? nu-i asa? Ca la Timisoara, sa poata rezolva "responsabi"l situatiile de atac cu bomba, cum a fost cea din 17 martie 2010.
Dar mai am o idee d-le Berceanu, dupa ce Bektel termina autostrazile, dati-le si pistele, aveti numai de castigat. 100 generatii dupa voi (din familiile celor care conduceti acum Romania) nu mai trebuie sa faca nimic, au cu ce trai.
UE acorda bani pe proiecte viabile, bine argumentate, nu pe gargara lui Berceanu. Cine din UE i-a spus lui Berceanu ca avem prea multe aeroporturi? A intrebat el pe cineva?
Sper sa va rupeti gatul, cat mai repede, toti guvernantii actuali, sunteti pusi numai pe demolat.
Drum bun, cale batuta.

  Inapoi la articolul Berceanu: Avem prea multe aeroporturi si prea inghesuite

Setari Cookie-uri