Comentarii pe articolul Intercapital Invest: Valoarea reala a unei actiuni la Fondul Proprietatea este de 0,7217 lei


Valoare actiuni FP si dividende 2009

Marinache la 21 Martie 2010, ora 23:06
Listarea la bursa ne va spune daca aceasta valoare are sustinere reala sau nu, oricum se pare ca este mai aproape de realitate decat preturile actiunilor pe care "smecherii" le-au cumparat la negru de la cei despagubiti cu actiuni FP, care nu au mai rabdat minciunile si tegiversarile "intentionate" (de 5 ani) ale celor de la FP vis-a-vis de listare. Astfel au fost deposedati pentru "a doua oara" de statul mafiot si de partidele corupte care au fost la guvernare si au avut "reprezentanti" in conducerea FP din 2005 si pana in prezent.
Ar trebui ca toti cei care au fost despagubiti cu actiuni FP si au fost nevoiti din cauza saraciei sa le vanda pe nimic, sa iasa sa protesteze si sa dea statul roman mafiot in judecata la CEDO pentru a cere despagubiri pentru "a doua oara" .
Pentru actuala conducerea de la FP si actualul guvern am dori sa adresati cateva intrebari care ne privesc pe noi cei care am fost "despagubiti cu actiuni FP" :
1 - Cand se vor plati dividendele restante pe 2008 si cele pentru 2009 (la ce valoare) ?
2 - Daca s-a stabilit un termen impreuna cu cei de la Franklin Templeton privind listarea la bursa in acest an a actiunilor FP ?
3 - De ce se intarzaie atat de mult platile cash a celor care au de primit si bani in limita a 500.000 Ron (in 2 rate) si nu se introduce un sistem transparent in acest sens privind platile la zi si orizontul de asteptare pentru cei inscrisi pe lista ?
4 - Daca intentioneaza asa cum se vehiculeaza de unele voci (si credem ca ar fi normal) sa se blocheze printr-un act normativ participarea la bursa a tuturor celor care au cumparat sau cumpara actiuni FP la negru pana la listare si nu sunt pe lista celor ce au fost despagubiti de statul roman cu actiuni FP ?
PS. Astfel ar vedea si baietii "smecheri si destepti" ce inseamna sa fii deposedat de ceva ce-ti apartine, eventual sa fie "despagubiti" de guvernul actual prin rascumpararea actiunilor la o "valoare negociata" ( 0,1-0,2 Ron), asa cum si ei "au negociat" cu noi . Ar fi foarte interesant daca s-ar pune in practica aceasta "actiune-bomba" !

  Inapoi la articolul Intercapital Invest: Valoarea reala a unei actiuni la Fondul Proprietatea este de 0,7217 lei

Setari Cookie-uri