Comentarii pe articolul Oamenii de afaceri: Scumpirea carburantilor este nejustificata


Scumpirea carburantilor!!!

Dobrescu Dragos la 22 Martie 2010, ora 17:20
Este dezastruos ce se intampla in aceasta tara numita Romania si totul pe seama accizelor care s-au scumpit.S-a necesitat scupirea lor, deoarece pretul barilului de petrol nu a inregistrat fluctuatii semnificative,deci nu exista un motiv sa creasca.
Stau si ma intreb cat timp va mai rabda populatia acestei tari??
Ce asteapta acele firme de transport care isi rup masinile pe drumurile tarii si pe deasupra sunt fortati sa ridice si preturile datorita cresetii pretului combustibililor??
Probabil tin cont de zicala:"Capul plecat sabia nu-l taie"....
Popa Marius la 23 Martie 2010, ora 07:21
Problema este aceeasi ca si inainte de 1989. Suntem prea lasi ca sa ridicam capul sus si sa facem ceva . Ne complacem in situatia data si ne multumim cu putin pentru ca asa am fost invatati de ''tatutzu '' Ceausescu. Pana nu o sa scapam de ultima generatie de securisti-comunisti nu o sa reusim sa redresam tara asta. O fi avut el Ceausescu 2 clase primare si era un idiot dar in schimb avea ceva ce astazi nu gasesti la nimeni din clasa politica , patriotism .Ceausescu in prostia lui era patriot , comparativ cu astia care au vandut tot si au indatorat poporul pe unde au putut. Cat despre benzina ce sa mai vorbim? Ati uitat probabil ca in benzina a fost bagata cu mai multi ani in urma taxa de drum. Au uitat sa o mai scoata cand ne-au pus sa platim rovignete. Am observat ceva foarte amuzant insa la Petrom ca de acolo alimentez intotdeauna.In primul rand pretul difera chiar de la o statie la alta , si procedeaza in felul urmator : azi ieftinesc cu 10 bani litrul si dupa 3 zile il scumpesc cu 30 sau 40 de bani
iar il mai scad cu 10 dupa cateva zile iar il cresc cu 30 sau 40 si tot asa . Tipic romanesc .Si nimeni nu face nimic, toata lumea tipa in stanga si in dreapta dar de facut , nimic, cainii latra , ursu merge mai departe.Ultima solutie va fi sa plecam din tara , sa ramana nenea Boc sef si sa plateasca singur taxe la buget , poate asa o sa ii ramana si bani de pensie . iubesc Romania dar simt ca voi fi nevoit sa o parasesc curand.
Butnariu Gheorghe la 23 Martie 2010, ora 20:59
D-le Dobrescu, trebuie sa recunoastem ca suntem o natie ciudata. Daca nu sunteti convins, intrebati-va si gasiti raspunsuri la niste intrebari cum ar fi:
-Ce natie e asta care doarme pe ea si se lasa prostita de politicieni ?
-Ce natie e asta care nu-si pune intrebari cum este cheltuit banul public?
-Ce natie nu are nici o atitudine vis-a-vis de faptul ca in 20 de ani nu s-au facut
investitii majore si doar 200km de autostrada?
-Unde au disparut peste 13000 de MILIARDE de EURO, averea statului
gestionata de AVAS si ce s-a facut cu banii incasati de statul roman din
vanzarea activelor si cu banii imprumutati de la organisme financiare?
-Ce natie este asta care nu-si cunoaste si nu-si cere drepturile?
-Ce natie este asta care voteaza ca bezmetica de 20 de ani si e vesnic
ratacita in tranzitie?
-Atat de mult a schilodit comunismul creierele romanilor, incat celor mai multi li s-au atrofiat sau nu mai au circumvolutiuni pe ele?
Sa fim seriosi domnule, daca eram o natie de destepti, eram ca nemtii , la cate ne-a dat Dumnezeu, n-am fructificat nimic pentru binele natiei. Cum este posibil sa muncesti mai mult, mai bine, si sa traiesti mai rau? Noi, din pacate ne scufundam adanc, tot mai adanc, si se pare ca nici colac de salvare nu avem, nici nu facem eforturi sa ne salvam, si nici nu exista cineva dispus sa ne salveze! Poate selectia naturala sa mai faca ceva pe la noi ! In final, permiteti-mi sa-mi pun o intrebare retorica: daca o natie are cateva varfuri, oameni destepti si responsabili, buni cetateni, cu spirit civic ridicat, dar din pacate putini, poate fi ridicata natia asta intreaga la rangul de natie desteapta???

  Inapoi la articolul Oamenii de afaceri: Scumpirea carburantilor este nejustificata

Setari Cookie-uri