Comentarii pe articolul Salarii mai mari pentru profesori. O decizie buna?


venituri neimpozate

Szasz Lili la 23 Martie 2010, ora 11:23
Sunt de acord ca salariile cadrelor didactice ( si nu numai) , in Romania sunt mici si trebuiesc actualizate, dar puneti in balanta si faptul ca aceste venituri se completeaza cu "ceva " deoarece si in sectorul bugetar se practica munca la negru :
- ma refer meditatiile particulare pe care le dau cadrele did. contra cost orar , sume ramase neimpozitate( mai nou se practica si la ciclul primar-supravegherea copiilor de catre invatatori dupa orele de curs- contra cost-sume frumoase care nu stiu sa fie impozitate).
-funcionarii din sistemul minist. finantelor, care in timpul serviciului ,fac munca de contabil , expert contabil, auditor pt. diverse firme private ( la negru pe sume frumoase neimpozitate) in loc sa-si faca munca de indrumare si control la aceste firme.
- veniturile colaterale ale cadrelor medii din sanatate, care zilnic completeaza cheltuielile zilnice ( o cafea, o ciocolata, o portocala etc ......5 lei..... ), aceste pt. a-si face datoria cu profesionalism si a -si executa sarcinile de serviciu pt. care sunt angajati in mod corect.

  Inapoi la articolul Salarii mai mari pentru profesori. O decizie buna?

Setari Cookie-uri