Comentarii pe articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica


Porsche Romania

Munteanu Bogdan la 16 Octombrie 2007, ora 15:09
Porsche Romania
Romania nu duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica, are sefi care prefera sa plateasca mai bine spaga si mai putin inteligenta. De asta nu duce lipsa.
Pascu Karin la 17 Octombrie 2007, ora 14:17
Sau mai bine are sefi care prefera sa roteasca angajatii pentru salarii mai mici. Daca se poate sa lucreze pe 100 de euro o luna intreaga.
Domsa la 1 Iulie 2008, ora 18:04
Sunt foarte mici salariile la porsche nu ma asteptam dar sti acolo daca mergi intr-un armani, D&G gelat, fardat poate scoti de un 400 de euro daca nu poti sa ai tu la ani de facultate si stinta in tine pt. ca pe ei nu ii doare capul isi imagineaza ca o sa traiesti tu cumva si cu aia, oricum romanul si-a format o mentalitate f proasta atat ca si sef cat si ca proaspat viitor angajat, nu stim sa ne cerem drepturile pai cum cred domni de la Porsche ca se poate traii in buc cu 400 de euro. Facand un calcul simplu al cheltuielilor chirie 300 euro + intretinere 70euro + 8 euro cartela de metro + 12 cea de ratb + un telefon + un internet ca avem nevoie de informatie si gata ce mai iesire la cinema, disco sau altceva doar suntem romani si ne place sa fim ultimi deci faceti dumneavoastra calculul poate voua va iese mai bine cu salariul pe care il aveti. O zi buna sa aveti

  Inapoi la articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica

Setari Cookie-uri