Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa ne lamentam mai putin in privinta somajului?


Intrebare pt cititori

Hoza Alina la 30 Martie 2010, ora 14:53
Cred ca domnul Basescu traieste pe alta planeta, sa-l vad eu pe el traind din 460 de ron somaj, si sa creasca un copil in acelasi timp.Nu cred ca in UE oamenii sunt atat de batjocoriti, in timp ce functionarii statului nu mai stiu pe ce sa strice banii nostri.Problema e ce se va intampla dupa ce se termina ajutorul de somaj, pentru un jb de functionar la birou sunt depuse peste 200 de cv-uri, ce sanse mai avem sa lucram? Rusine sa le fie.
Neagu Georgiana-Alina la 6 Aprilie 2010, ora 16:17
Cam tarziu raspund insa vreau sa-mi expun si eu opinia. Sigur ca ne vom lamenta, consider ca este normala reactia aceasta, ca atunci cand te doare ceva plangi cu cat te doare mai tare asa si cu somajul, cei afectati se plang, caci facturile nu se opresc odata cu aparitia somajului, foamea nu dispare nici ea..etc.. dar ce stiu ei despre toate aceste lucruri ? "doua cuvinte: NI MIC" plus ca aleg primul job care le iese in cale, si trebuie sa accepte salariile mici ce li se acorda (daca li se achita in final..) asa ca parerea mea este: SA CONTINUAM SA NE LAMENTAM, NU AIUREA CI PUNCTUAL CA SA FIM AUZITI!! poate mai exista si un crestin bun printre acesti "domni" sa-i lumineze putin.
Ca sa vezi intradevar daca/ ca oamenii au de ce se lamenta trebuie as te amesteci putin printre ei, trebuie sa fii deschis sa le afli off-urile, necesitatile ...dar ce spun eu aici ....pe nimeni nu mai intereseaza necazurile altora, cat timp lor le este bine .. Dumnezeu sa ne ajute pe toti !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa ne lamentam mai putin in privinta somajului?

Setari Cookie-uri