Comentarii pe articolul Seful FMI, catre romani: Veti continua sa va pierdeti locurile de munca in urmatoarele luni


Traim bine?????

Murariu George- la 30 Martie 2010, ora 16:05
Sa puna mintea si osu' la treaba ?????, poi tu ce crezi vere ca am facut pana acum ?? dar birurile care le platim stat???? ce ne ofera statu' ?????? repet : CE NE OFERA STATUL?????
In general ce masuri a luat actuala guvernare sa ajute IMM-urile???; Domnilor de aicea va vin banii; de aicea sunt platiti salariatii si nu somerii !!
In lipsa oricarei metode de sprijinire a producatorilor, tara se va duce de ripa, dar, asta am ales, nu???
De unde bani pentru bugetul de stat?? de unde mai furati daca distrugeti si inchideti toate firmele ??. Credeti ca un disponibilizat din sectorul public isi va gasii usor un loc de munca in privat??? (in privat exista legea EFICIENTEI nu a jocurilor pe calculator si a celor 8 ore normate) O data ce ai o fiscalitate EXCESIVA, de unde investitori???, cum sa nu fie economie subterana ???!!! Finantele se lauda cu nenumarate controale si amenzi !... dar cine ajuta investitorul care da de lucru la angajatii daca toate institutiile statului il amendeaza sii ii iau tot profitul?? (In statele CIVILIZATE din UE se acorda subventii si se sprijina investitorii) Statul e disperat dupa bani, dar ce a-ti facut cu banii imprumutati?? Udrea,Ritzi de ce nu se mai vorbeste ??? ..Aham securitatea.....
PSD= comunisti? (din cate imi aduc aminte, Base a bagat ascultarea telefoanelor- anticonstitutionala si cu incalcarea drepturilor omului- a prezumtiei de nevinovatie- si mie imi aduce aminte de Ceausescu), de unde atatea realizari pentru guvernul PDL? .. pensii micsorate, impozite cu caru, infrastructura rutiera la fel ca dupa 89, deci de unde progresul???. Tara e plina de falimente, somerii sunt ca dupa 89, si mai puneti si somerii care au iesit din perioada de somaj si pe care nu-i numara nimeni, chiar serios acuma, dupa ce au plecat comunistii astia de 5 ani , chiar Traiti mai Bine???????????
Virgiliu Lica la 30 Martie 2010, ora 20:40
Foarte corect!!!!

  Inapoi la articolul Seful FMI, catre romani: Veti continua sa va pierdeti locurile de munca in urmatoarele luni

Setari Cookie-uri