Comentarii pe articolul Cum ne sfatuieste seful FMI sa iesim din criza


Domnu' doctor sunteti bolnav

la 31 Martie 2010, ora 09:18
Ce poti sa mai crezi atunci cand stii ca FMI este cel care este subventionat cu 100 miliarde de dolari si apoi vine si tine lectii despre cum ar trebui sa ajungi si tu ca ei-la faliment.
Dimofte Catalin la 31 Martie 2010, ora 12:59
Anonimule, ai fie si cea mai marunta idee despre ce este FMI? Despre ce subventii vorbesti, ce faliment???
Balaceanu Marian la 31 Martie 2010, ora 13:53
Bun comment-ul, la fel si remarcile lui Adrian Subtirelu. Mira ar trebui sa se gandeasca ca adevarul pe care ni-l arunca in fata seful camatarilor de la FMI e spus de pe pozitia celui care a castigat razboiul economic cu mai bine de 2000 de ani in urma. Trist e ca nu sunt solutii pentru indreptarea acestei inechitati ce tine lumea in sclavie sub masca democratiei.
Tudoran Constantin la 1 Aprilie 2010, ora 13:19
Solutia e una singura: stearsa tabla complet si luat totul de la capat. Iar criza asta, fara cap si coada este inceputul sfarsitului pentru toata lumea. Clar!
la 6 Aprilie 2010, ora 18:00
In urma cu aproape 2 ani de zile FMI a fost intr-o situatie foarte delicata in momentul in care SUA au anuntat ca va reduce drastic contributia sa la fondul pe care FMI il gestioneaza. Daca eu am inteles gresit in acel moment situatia in care se afla FMI. Dupa o scurta perioada UE a hotarat sa acorde acestui FMI o contributie de cca.100 mild. Imi cer scuze daca am gresit.Raman insa un adversar al FMI cu atat mai mult cu cat Romania este membra fondatoare aFMI din anul 1971.Salutari tuturor care inteleg ce se intampla cu Romania acum.Atunci cand FMI va impune, contra unei sume de bani, sa prezint un plan de dezvoltare a tarii pe cel putin 5 ani.Japonezii au planuri pentru 50 de ani.

  Inapoi la articolul Cum ne sfatuieste seful FMI sa iesim din criza