Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?


Coplata este un surogat

Haitchi Ioana la 31 Martie 2010, ora 13:44
Sistemul de coplata este un surogat deoarece el nu rezolva cu nimic problema sistemului de asistenta medicala din Romania.
Ce ar trebui inteles odata pentru totdeauna?
Atata vreme cat nu se schimba sistemul, nu se schimba nimic deoarece rezolvarea cu adevarat a unei probleme, indiferent care ar fi ea, trebuie sa vina de pe un plan superior celei care a fost generate.
In cazul nostru, sistemul de asistenta medicala se va schimba in bine atunci cand asigurarea medicala va fi cu adevarat ASIGURARE, in care se vor plati PRIME DE ASIGURARE pentru acoperirea unor riscuri de sanatate exprimate in bani prin SUME ASIGURATE, NU CONTRIBUTIE la un FOND DE SANATATE pe care sa il redirectioneze guvernantii dupa bunul plac. Asa se intampla si la pensii. Noi nu platim asigurari ci cotizatii, contributii in fonduri pe care in secunda 2 statul le TOPESTE pentru ca tot bugetul de stat consolidat se bazeaza pe acestea si pe plata TVA, in principal.
Daca dispar din bugetul de stat contributiile de la sanatate si pensii, atunci OBLIGATORIU trebuie REGANDIT tot sistemul administratiei de stat. Poate ca atunci, guvernantii vor inceta sa mai fie GESTIONARI si vor gandi cu adevarat cum sa inmulteasca banii, cum sa faca AFACERI in folosul statului roman.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?

Setari Cookie-uri