Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?


Coplata=indecenta si incompetenta

Simion Decebal Nicolae la 31 Martie 2010, ora 16:04
Eu personal sufar de insuficienta renala cronica si sunt dependent de dializa.Desi comisia medicala mi-a recomandat pensionarea medicala punand rezolutia de ,,capacitate de munca zero'' am ales sa lucrez in continuare desi cu un venit mai mic decat in mod normal.Am scris aceste informatii ca sa intelegeti ca nu sunt genul de pacient care vrea sa profite la maxim de sistem,dar coplata mi se pare un mod indecent de a aborda rezolvarea unei situatii create de incapacitatea unor conducatori gen ,,Nicolaescu'' si altii ca el.
Din experienta va pot spune ca veniturile(atat la bugetul de stat cat si la asigurarile de sanatate ar putea creste mult mai substantial si indestulator daca toate veniturile salariale ar fi la vedere si implicit impozitate si taxate corespunzator.Verificand si corectand acest lucru,organele de control ale statului ar rezolva mai multe probleme,nu numai cele imediate legate de deficitul la sanatate,pensii si somaj ci si pe cele viitoare legate de pensionarii din anii ce vor urma,care altfel vor avea niste pensii la limita subzistentei,urmand a apela perpetuum la ajutoare din partea statului.
Dar aceste rezolvari nu se invata la doctrina de partid.Nu este sanatos sa deranjezi ,,marii contribuabili'' necontribuitori,pentru ca din 4 in 4 ani vin alegeri si fondurile de campanie se obtin greu.
Asta este.Apropo,incep sa inteleg din ce in ce mai bine de ce multi dintre colegii mei din liceu si facultate,desi provenind din familii cu situatii mai mult decat onorante,au ales sa emigreze definitiv in tari care respecta contribuabilul.
Sper ca nu am plictisit prea mult.
Dorobantu Camelia la 6 Aprilie 2010, ora 22:36
va inteleg perfect eu am probleme cu plamanii si lucrez si 14 si 16 ore pe zi. noroc cu acest mod de comunicare care ne permite macar sa ne ascultam unii pe altii!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?

Setari Cookie-uri