Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?


oare care e adevaratul scop al coplatii?

Solovastru Ovidiu la 31 Martie 2010, ora 16:56
Poate multi dintre voi nu stiti, insa toti suntem inregistrati la un medic de familie; ei bine, acest medic ne trece in evidenta ca am fost pe la el cel putin odata pe an. Unii o fac mult mai des (lunar), doarece SUNT PLATITI pentru consultul acordat pacientiilor inscrisi pe listele lor de catre casele de asigurari de sanatate judetene.

Si uite asa multi bani se pierdeau fiindca SISTEMUL era fraudat de catre doctori, ca sa isi sporeasca veniturile. Acum acesti doctori nu vor putea adauga voluntar consultatii fictive deoarece exista aceasta coplata care ii va incurca. Nu va putea declara ca a avut 1.000 de pacienti la consult intr-o luna, deoarece chiar daca va incasa bani de la CJAS, va trebui sa vireze mai departe si sumele incasate din aceasta coplata. Si cum NU exista asemenea pacienti, nu se vor risca sa ii mai declare.

Pe cel care nu a vizitat prea des medicul de familie NU il va afecta nici de acum incolo aceasta masura. Asadar aceasta masura a vizat exclusiv sa faca ordine intr-o cutuma exclusiva a doctorilor. Din pacate daca este sa analizam si salariile acestor persoane care au grija de viata noastra, nu ne miram ca emigreaza in tari din vest. Si coplata cred ca va fi fitilul care va declansa exodul

Concluzie: nu condamn doctorii pentru ceea ce fac (ca sunt foarte slab platiti), ci CONDAMN STATUL fiindca ne obliga sa facem ceea ce facem doar ca sa supravietuim. Si acum la doctori le da reteta sinuciderii cu aceasta coplata.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?

Setari Cookie-uri