Comentarii pe articolul Cum face o romanca marketing la un ziar din Noua Zeelanda


Daca e asa grozava

Andrei la 1 Aprilie 2010, ora 15:45
De ce nu s-a afirmat in Romania ? Si de ce pentru tara ei nu face nimic ? Halal recunostinta...
Madalina la 2 Aprilie 2010, ora 14:07
Draga Andrei,

Eu cred ca si in Romania am avut succes in cariera, dar daca tu prin afirmare intelegi sa ma fi vazut la TV, nu asta era ceea ce imi doream de fapt. Sunt altii care apar acolo si eu nu vreau sa fiu printre ei. Nici aici macar nu consider ca "m-am afirmat". Unii oameni nu inteleg ca sa iti faci treaba bine si sa te simti apreciat este ceva normal si eu asta cautam. Nu celebritate.
Faptul ca ma interesez de ce se intampla in Romania si ca am acceptat sa vorbesc cu Simina in interviul acesta este o dovada ca fac ceva pentru tara. Le dau idei oamenilor de marketing care vor sa schimbe ceva in compania lor sau care vor sa fie mai buni ca profesionisti. Le mai dau idei si celor care muncesc non-stop si nu inteleg nimic din viata.
Iar cu recunostinta pentru tara - asta ar fi o discutie lunga. Pe scurt, omul are o singura viata, iar eu am dreptul sa mi-o fac cat mai frumoasa, indiferent unde se intampla asta in lume.
Sper sa te fi multumit explicatia mea.
Cristina la 2 Aprilie 2010, ora 14:46
Daca ai fi citit cu atentie, ai fi vazut ca se "afirmase" si in Romania, unde era PR Manager la Graffiti BBDO. Ce ar trebui sa faca in plus "pentru tara ei"? Si recunostinta de ce si pentru ce, ca nu inteleg?!?!? Eu nu ma simt recunoscatoare pentru nimic tarii asteia, pentru ca n-a facut nimic pentru mine! Dupa 4 ani de facultate (facuta la stat) si un an de master, pot spune ca tot ce stiu stiu pentru ca am vrut eu sa invat! A, da, in facultate am intalnit si profesori extraordinari, dar am ajuns acolo pentru ca am invatat singura cu cartile zi si noapte si pentru ca si-a rupt mama de la gura sa-mi plateasca meditatiile pentru facultate. Desi am facut un liceu de prestigiu, foarte putine lucruri le-am invatat de la profesorii mult prea plictisiti sa predea si sa explice cum trebuie. Tara asta nu m-a ajutat si nu ma ajuta in continuare cu nimic, majoritatea job-urilor se obtin pe relatii si pile, daca merg la medic sau in spital sunt lasata sa mor daca nu scot plicul din buzunar... Ies din scara dimineata sa merg la serviciu si ma trezesc cu o ploaie in cap de la vecina de la 2 care-si arunca oala cu ciorba pe geam, in mijlocul bulevardului! Ma duc sa ma plimb prin parc si in loc de sunet de pasarele si de cosasi in iarba aud numai sunet de seminte sparte in dinti... nu mai zic de mizeria de pe jos! Asta in caz ca nu zbiara manele de la vreo taraba improvizata. Si lista poate continua... Deci, ca sa inteleg, pentru ce ar trebui sa fiu recunoscatoare? De ce ar trebui sa ma conving sa raman aici si sa nu emigrez si eu cat de curand?
Stii, una peste alta, sunt foarte impresionata de atata patriotism. Stau si ma intreb de ce naiba nu traim mai bine, ci mai rau de la an la an cand suntem asa un popor de patrioti...
Dobre Raluca la 6 Aprilie 2010, ora 12:55
Andrei, sa inteleg ca tu esti un roman fericit! Respectat pana la ultimul leu pe care il versi in contul statului ...
Si deoarece nimic nu te deranjeaza si nimeni nu iti calca in picioare drepturile legale si demnitatea (sa aproximam asa ... cam de cate ori ai nevoie de medic, politie, asistenta sociala, justitie, la cumparaturi, in trafic, etc) faci acte de patriotism de cate ori ai ocazia ...
Beceriu Horatio la 7 Aprilie 2010, ora 21:52
Draga Andrei, simplul fapt ca o romanca face marketing pentru un ziar din Noua Zeelanda este o nota buna pentru tara noastra. Poti fi convins ca in mediul in care traieste face cu siguranta un lobby mai bun pentru Romania decat ministerul nostru de externe pentru acelasi target. In rest, care recunostinta, care tara, tu iti dai seama cat de prost iti administreaza statul banii pe care tu ii versi ca impozit si cat de putin ti se ofera in schimb? Daca administratorul blocului in care stai s-ar purta cu locatarii asa cum se comporta actualul guvern cu contribuabilii probabil ca ar fi batut noaptea in casa scarii si schimbat din functie - nu neaparat in ordinea asta...
Madalina, esti grozava, bravo tie, mi-ar placea daca ai fi de acord sa putem discuta - esti inscrisa in SIRA sau ceva semanator?
Madalina la 10 Aprilie 2010, ora 01:11
Buna Horatio,

Nu stiu ce e SIRA, dar intra pe site-ul meu si trimite-mi de acolo un email ca sa pot sa iti raspund direct pe adresa ta de email.
Ma bucur ca mai exista romani care gandesc ok.

Madalina

  Inapoi la articolul Cum face o romanca marketing la un ziar din Noua Zeelanda

Setari Cookie-uri