Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?


Coplata la sanatate este una din taxele care scot bani suplimentari din buzunarul populatiei.

Peter Satran la 3 Aprilie 2010, ora 08:26
Buna ziua!
Pe langa saracia noastra de pe o zi pe alta ne trezim cu diferite taxe noi si alte modificari in Codul Fiscal.
Dar privind sanatatea, nu este o noutate coplata, si pana in prezent sa platit in diferite locuri pentru analize, fie din lipsa aparaturii, medicamentelor sau etc.
Coplada din punctul meu de vedere va amplifica marirea costurilor al concetatenilor care nu va schimba calitatea de proaste servicii de sanatate publica.
Guvernul de taxa pentru sanatate o solicita de 2 ori de la angajator pentru o persoana, odata din bugetul angajatorului si pe de alta parte din salariul angajatului....intrebarea a-r fi ca unde sunt acesti bani?
Stiati ca ! Pentru orice venit suplimentar sunteti obligati conform legii sa platiti suplimentar cei 5.5 sau 6.5% din acest venit?

Ma rog nu vreau sa mai intru in alte detalii.....doar o intrebare pentru cei care au citit aceste randuri: Dece doar noi angajatoriii si angajatii trebuie sa ajungem la un compromis din punct de vedere al veniturilor, fpat fiind dat ca politicienii nostri dragi nu sant dispusi de fel pentru renuntarea a macar a 10-20% din venitul lor sau de unle drepturi care sa ajute la marirea bugetului de stat?

In fine ....ma gandesc ca cunoasteti primul vers al Imnului de Stat....Poate ne vo-m lumina si noi odata....poate.....
Dorobantu Camelia la 6 Aprilie 2010, ora 22:42
de acord cu singura completare, adica sa cunoasca si ultima strofa!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?