Comentarii pe articolul Cum ar trebui schimbat Codul Muncii. Ce sugestii aveti?


Cai mai clare

Czifrak Iosif la 4 Aprilie 2010, ora 21:30
Un flagel mondial este acela al incapacitatii de a comunica , egoismul ambelor parti , invingand in final egoismul celei de-a treia parti care sunt clientii . Iar angajatii vad de multe ori realitatea aceasta si trag de maneca pe patroni . Adica patronii au dreptate dar afacerea pica deoarece multimea a HOTARAT care produs il vrea , cererea pietei pe care cu mult egoism multi patroni il ignora , fapt care duce spre faliment , si spre nevoia de a concedia . Sau probabil patronul nu a evaluat corect dimensiunea afacerii , sau si mai rau , nu stie sa mentina sau chiar sa-si dezvolte afacerea , asigurand astfel locuri de munca in continuare . Concluzia finala este aceeasi , incapacitatea de a comunica , ... , CACI DACA NOI NE MINTIM PE NOI CREZAND IN VISE PURE , CUM AM PUTEA OARE ... SA NU-I MINTIM PE ALTII ???
Sunt un foarte bun psiholog si as putea sa va povestesc mult si bine , situatii si situatii care tratate omeneste (traiasca umanismul cel pe cale de disparitie caruia nu i s-a mai gasit rostul) ar putea rezolva situatii complexe fara a mai da de nici un fel de probleme .
Pentru aceasta am devenit invatat precum filozofii Greciei antice , am cunoscut si practicat multe meserii , am trait pe viu invataturile , fapt pentru care ma bucur extrem de mult , dar pentru care si sufar foarte mult cand vad suferinta inutila din jurul meu , suferinta datorata in mare parte neascultarii , etc. etc. .

  Inapoi la articolul Cum ar trebui schimbat Codul Muncii. Ce sugestii aveti?

Setari Cookie-uri