Comentarii pe articolul FMI respinge acuzatia ca ar fi accelerat criza din Est: O sfidare a bunului simt!


Cine a auzit ca FMI sa fie un inger ?

Teodorescu Mihai Eduard la 7 Aprilie 2010, ora 09:47
Trebuie sa fi senil cel putin ca sa nu iti dai seama ca toata aceasta manevra manipulatoare care este "criza economica" este generata de cei care acum vin cu solutiile miracol. FMI, BERD, BM si celelalte grupuri de elita mondiale ce conduc lumea au reusit partial sa cheme-n sclavie pe cei ce au rate de platit la banci. Au facut alti sclavi din somerii existenti si viitori.
Cand in Occident cresterea econimica era de 2-4% noi ne mandream cu cresteri intre 25-1000% in diferite ramuri economice. Cel putin in domeniul in care sunt eu cresterile erau de 50% anuale. Au avut de unde sa suga prin taxe, impozite si alte dari. Ne-au impus imprumuturi care acum vin inapoi prin noi taxe si impozite gandite de guvernanti, care guvernanti nu stiu de unde sa mai scoata bani de la popor.
Seful FMI, mare mason, a venit sa fie vazut de popor cum ca a batut palma in 10 minute cu presedintele tarii ptr un alt posibil imprumut, dar contractul era deja negociat si semnat.
Masinile recuperate stau in parcuri cu lunile nevandute iar firmele de leasing nu se nelinistesc caci au surse de finantare partial de la aceste imprumuturi. In Occident masinile reposedate se vindeau la pret de chilipir adevarat ptr oricine le dorea....aici se tine pretul.
Repet, trebuie sa fi cel putin senil sa nu vezi realitatea. Sau sa nu vrei s-o vezi.

  Inapoi la articolul FMI respinge acuzatia ca ar fi accelerat criza din Est: O sfidare a bunului simt!

Setari Cookie-uri