Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Au ajuns preturile locuintelor la un nivel realist?


Scaderi si pe termen mediu si lung.

Bincu Dincu la 7 Aprilie 2010, ora 13:48
Locuintele nou construite sunt inca nesimtit de scumpe, in conditiile in care un m2 cu toate utilitatile in Bucuresti costa dezvoltatorul maximum 450-500 Euro. Asta in conditiile in care toti amaratii aia de fierari-betonisti ar avea toate darile catre statplatite de angajator, ceea ce stim cu totii ca nu se intampla, multi dintre ei lucrand la negru.De la aceasta cifra trebuie sa se porneasca! Restul sunt profituri enorme, dar care, din pacate pentru dezvoltatori, nu vor mai veni niciodata.
Iar cei ce sunt asa de siguri ca preturile locuintelor nu vor mai scadea, ar trebui sa de gandeasca la faptul ca ne asteapta in continuare minimum 15 ani de inghet financiar, interval in care nu cred ca dezvoltatorii ar accepta sa-si blocheze banii, mai ales ca multi din ei vor profituri rapide.
Am un prieten care a luat ap de 2 camere in proiect rezidential cu 1200 E/m2 acum 2 ani, la oferta.Acum, acolo se vinde cu 850 E/m2 si nu au clienti. Si preturile sunt in cadere libera.
Cand preturile erau sus, dezvoltatorii invocau legea cererii si a ofertei atunci cand vindeau apartamente la preturi scumpe.Acum de ce nu scad preturile, tot in baza cererii si a ofertei?Sau dansii nu au auzit de pierderi si stiu numai cuvantul castig?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Au ajuns preturile locuintelor la un nivel realist?

Setari Cookie-uri