Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


supermarketuri inchise???????

Ana Ana la 9 Aprilie 2010, ora 17:32
il consider un abuz democratic din partea parlamentarilor! pe piata muncii oamenii lucreaza 12-14 ore zilnic ramanind pentru cumparaturile acelui cos zilnic zilele libere din saptamina , uneori si alea se lucreaza ...si atunic ma intreb ce se urmareste de fapt ?
... in favoarea producatorilor....? sunt de acord ca isi vand greu marfa ...insa asta nu din cauza supermarketurilor ..sa fim seriosi ... eventual ar fi binevenita o regula pt supermarketuri creearea unei piete in interiorul supermarketurilor ..cu producatorii din piatza ... cat despre oamenii care lucreaza la supermarketuri duminica... cred ca e doar o problema de organizare a lor interna si daca aceste zile ar fi platite la dublu sunt sigura ca angajatii ar fi multumiti ... cat despre cat de mult le pasa d-lor parlamentari sau cat de mult ajuta magazinele de cartier ... ar rade si curcile de asa justificare
sper ca parlamentul sa faca dovada intelepciunii in aceasta decizie...si sa ramana supermarketurile deschise sa nu ajung in singura mea zi libera - duminica la mana speculantilor de pe tarabe si a magazinelor de cartier....
...
Oprea Adrian la 10 Aprilie 2010, ora 13:03
Hai sa le inchidem Lunea, cand tu lucrezi 12-14 ore

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri