Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Unde mai este atunci economia de piata?

Cervatiuc Adrian la 9 Aprilie 2010, ora 18:26
Partidul de guvernamant autointitulat de dreapta, dar care impune masuri din epoca socialismului victorios intr-o societate multilateral dezvoltata si monopartidica, incearca tiptil sa ne readuca la conditia din anii '80. Masura asta este tot praf in ochi. Eu, si ca mine mai multi, suntem singurii in masura sa hotaram unde, cand, cum si pe ce ne cheltuim banii castigati prin munca. Masura propusa nu poate modifica clauzele contractuale dintre supermarket si furnizori si mai degraba ar duce la destabilizarea echilibrelor preturilor . Altfel spus, foarte putini producatori isi mai vand (pierd timpul) direct marfa la piata. Astfel, inchiderea supermarketurilor - bucuria intermediarilor, pretul ramane neclintit.
Ghita Marian la 12 Aprilie 2010, ora 09:17
Trebuie sa vezi altfel lucrurile. Eu m-am bucurat foarte mult cand au aparut suparmarketurile si mai ales ca au fost de la inceput deschise sambata si duminica insa in timp mi-am dat seama ca pierd foarte multe duminici stand printre rafturi. Este ca o febra. Daca de maine nu ar mai fi deschise duminica am simti lucrul asta ca o constringere dar in timp am castiga cu totii o zi pe saptamana pentru orice altceva decat magazine, rafturi , cozi. Cam asa se intampla in Austria, de exemplu. Eu sunt de acord cu inchiderea magazinelor duminica.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri