Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


NU

Dragos Paraschivescu la 9 Aprilie 2010, ora 18:42
Raspunsul e NU !
De ce se doreste sa renuntam la un comert cat de cat civilizat in favoarea pietelor in loc ca STATUL sa sustina in mod real producatorii agricoli autohtoni ?
Maria Mornea la 9 Aprilie 2010, ora 19:07
NU.Problema este falsa. Nu trebuie inchise supermarketurile, ci amenajate pietele pentru producatori nu pentru comercianti, si protejati producatorii.
In plus ar fi necesara infiintarea pietelor de gros pentru produsele agricole unde sa aiba acces numai producatorii agricoli, pentru care consiliele locale au eliberat certificatele de producatori sau asociatii de producatori care lucreaza suprafete de pe care sa se justifice desfacerea in aceste piete de gros (suprafete care sunt necesare pentru o exploatatie agricola).
Maria Mornea la 9 Aprilie 2010, ora 19:12
Nu. Problema este falsa. Nu inchiderea duminica a supermarketurilor va rezolva problema producatorilor agricoli, ci infiintarea unor piete de gros unde sa poata desface produse numai acei producatori agricoli sau asociatie de producatori care detin sau au in exploatare teren sau detin animale care sa justifice provenienta produsele pe care le vand(adeverinta de producator de la consiliul local din care sa rezulte ca terenul sau animalele pe cate le detin sau exploateaza se incadreaza intr-o exploatatie agricola).
Amfiana Eu la 10 Aprilie 2010, ora 09:18
nu

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri