Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Varza

Brega Mircea la 10 Aprilie 2010, ora 01:40
Chiar si intrebarea este jignitoare, dar in romania este permis orice. In Germania si Austria aceste magazine sunt inchise duminica deoarece nu se permite stresarea angajatilor (a auzit la noi cineva de asa ceva?) Oricum nu prin inchiderea magazinelor vom determina taranii sa lucreze pamantul. Acei crocodili cu cravata care au propus legea ar trebui dusi la tara sa vada conditiile reale de productie pe care le are taranul roman. Domnii cu cravata au avut grija ca sa faca zob toate serele si solariile din Romania. Cei care au raspuns de asta trebuie luati de ceafa si ingropati cu capul in glod ca sa-si revina iar dupa aceea dusi la inchisoare. Majoritatea serelor din tara sunt zob. Atunci sa nu ii iei cu picamerul la fund pe toti cretinii care propun un astfel de program fara o documentare prealabila?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri