Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


nicaieri aceasta metoda nu a dat rezultate, mai bine ar subventiona micii producatori autohtoni

Popescu Gabriel Mircea la 10 Aprilie 2010, ora 06:24
Aceasta metoda s-a aplicat in mai multe tari, retin ca la solicitarea bisericii catolice ca enoriasii sau credinciosii sa frecventeze lacasurile de cult: rezultatele au fost nule, acelasi numar de practicanti au mers si in continuare;
la noi ar fi o prostie deoarece cine este obisnuit sa faca piata in zonele unde sunt producatori o face oricum, existand deja o "fidelizare" a clientilor pe acest domeniu.
Piata libera si micile magzine sunt insa pline ce aceleasi produse de la supermarketuri, aceleasi vegetale, fructe si leume aduce sin Turcia, China sau alte zone, doar ca preturile sunt mai mari; nu vad o incurajare a miculului comert autohton ci o accentuare a cheltuilelilor consumatorilor.
Dl. Tabara mai bine ar propune subventia agriculturii si a micilor producatori autohtoni, cum fac alte tari, decat sa propuna astfel de prostii; lumea va merge sambata, hypermarketurile vor face poate progam noaptea de sambata spre duminica, dar zic ca tot speculantii sau re-salerii vor fi incurajati cu aceasta masura (proasta)

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri