Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Ce nu face doar sa nu reducem impozitele sau salariul politicienilor nostri....si le numim stimulare!

Peter Satran la 10 Aprilie 2010, ora 08:44
Buna ziua!
Romania Tara tuturor posibilitatilor.
Am vazut diferite titluri la comentarii pro si contra...ma gande3sc ca se gandeau doar la interesele lor cand le-au postat.
La noi stimularile investitiilor se face intr-un mod primitiv fara sa se gandeasca, indiferent de ramura economica despre care am ridica un anume subiect.
De cateva saptamani urmaresc discutiile politicienilor pe diferite programe mass media, sincer diferite propuneri fie de legislatie (cod fisca, cod penal, cod civil) dar, nu vad sa aiba o logica.
Presa si politicienii fac intodeauna comparatie cu tarile din vest, fara sa luam in vedere cat de departe suntem si am fost de ei....este mai usor sa implementam o rutina sau monotonitate intr-un anumit lucru decat sa gandim logic si cu o creativitate logica....dar ma rog acestia suntem noi, de multe ori ne pronuntam fara sa gandim ce spunem sau fara a ne informa.
Informarea a-r trebuii sa fie punctul cel mai important pentru populatie dar, si de este informare nu este cultura necesara care sa o poata evalua....ma rog nu vreau sa intru in detalii....dar din punctul meu de vedere pentru ca o zi nu va fi deschis Supermarketele nu va schimba situatia micilor intreprinzatori, chiar dinpotriva, o strategie ce pot adopta supermarketele ar fi sa prelungeasca programul pe zilele respective, populatia si atunci mai repede fac cumparaturi din timp decat sa cumpere mai scump de la un magazin oarecare din cartier....tin sa mentionez sunt cateva magazine similare ca lucreaza cu adaose destul de mari fata de Supermarkete, acesta strategie au adoptat-o deja de mult timp din pacate, si acuma se mira ca lea scazut numarul cumparatorilor, pe langa toate lipsa de profesionalism al acestora, nu parca in supermarkete ar da altfel dovada dar macar stii ca ai cumparat ceva mai ieftin....binenteles nici acest lucru nu este o buna atitudine din partea cumparatorului ca ar trebuii sa invata sa pretindem pentru banii pe care ii dam, multi platesc diferite sume de bani fara sa stie sau macar sa-si puna intrebarea ca pentru ce.....

Asta este " Tarim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".

Poate ne desteptam si noi un pic.....doar un pic.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri