Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


NU !!! LIBERA CONCURENTA UNDE ESTE !?

Ion Adrian la 10 Aprilie 2010, ora 10:29
Este o masura aberanta. Daca se vrea/doreste sa se incurajeze productia/consumul produselor agricole romanesti nu se face prin masuri coercitive de acest gen. Libera competitie unde este? Guvernantii si parlamentarii nostri care impreuna sunt toti o apa si un pamant trebuie prin masuri clare sa incurajeze agricultura interna astfel incat produsele rezultate sa fie mai ieftine decat importurile. Cum ar trebui sa se faca asta? Sisteme de irigatii moderne, agricultura cu suprafete mari de teren etc etc etc. Dar sa nu uitam ceva !!! Noi suntem/traim in Romania unde cei ce ne conduc sunt axati doar pe capatuiala, furt si buna lor prosperitate !!! La 20 de ani dupa evenimentele din 89 (aia n-a fos revolutie, sa fim seriosi) Romania este subjugata occidentului, este piata de desfacere a lor ...

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri