Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Supermarketuri / piete

Anomislife la 10 Aprilie 2010, ora 11:01
Credeam pina la aparitia acestei probleme ca Supermarketurile au si sunt finantate de PATRINI iar pietele de STAT. Daca PATRONILOR le convine sa inchida vor inchide fara sa intrebe pe nimeni. E alegerea lor, marfa si chiria lor! In ce privesc PIETELE ar fi mai bine sa fie piete unde sa poata vinde si LOCALNICII fara inpozite prea mari, ar fi bine daca li s-ar permite asocierea si amenajarea se PIETE locale proprii ale ASOCIATIILOR DE TARANI AGRICULTORI SI FERMIERI si nu de STAT, eventual cu stimulare din partea STATULUI, sau mai bine fara amestec direct, cu OBLIGATIA afisarii autorizatiei de agricultor, fermier, asociatie e.t.c. cu drept de a vinde produsele si serviciile atit in interiorul tarii cit si in exterior. CRED CA PRODUSELE ROMANESTI MERITA SA FIE APRECIATE.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri