Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Supermarket-urile inchise, duminica? absurd!!

la 10 Aprilie 2010, ora 11:35
multumesc distinsului domn parlamentar pentru ideea onorabila de a ajuta magazinele de cartier sa se dezvolte!! am totusi, cateva intrebari:
1. care magazine? buticurile din scarile blocurilor? acelea unde produsele zac in bataia soarelui, cu lunile? acelea care au preturi umflate nejustificat, doar pt a ajuta comerciantul sa supravietuieasca unor chirii la fel de umflate?
2. s-a gandit onorabilul parlamentar ca promulgand o asemenea masura, intra "cu picioarele" in buzunarul contribuabilului care ii plateste, de fapt, salariul lui gras si deplasarile "in interes de serviciu", peste granitele tarisoarei noastre? acolo unde merge sa cumpere ciocolata pt familie si obligatii, chiar si duminica, pt ca acolo, departe, stimate domn parlamentar, supermarket-urile (cele mai multe dintre ele), sunt deschise, nu?
3. i-ati intrebat, din politete macar, pe patronii acestor mari magazine si mai important, pe noi, beneficiarii acestor servicii?
4. v-ati gandit, macar o clipa ca proprietarii magazinelor de cartier vor practica 'preturi de duminica", din acelea nesimtite de-a dreptul, pt ca, deh, noi, cumparatorii nu avem de ales si nici unde merge atunci cand ni se termina, pe neasteptate uneori, proviziile de baza?
...as putea continua la nesfarsit cu aceste intrebari, mi-e teama insa ca domnul parlamentar e mult prea ocupat sa tina cont si de parerea omului de rand. drept urmare, ma opresc si raspund intrebarii lansate de wall-street, cu un singur cuvant: NU!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri